Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ & έως 2kg για όλη την Ελλάδα

9/9

Neubria Edge Focus Συμπλήρωμα Διατροφής για Πνευματική Απόδοση, 60caps

116484
Hover on image to enlarge
Brand 25
Σε απόθεμα
22.46 
+

Περιγραφή

Το συμπλήρωμα διατροφής Neubria EDGE Focus Supplement 60 caps είναι ένα φυσικό μείγμα δραστικών συστατικών, στοχευμένων συγκεντρώσεων βιταμινών και 120mg καφεΐνης ανά μερίδα. Βελτιστοποιεί την ψυχική απόδοση, βελτιώνει την εστίαση και τη συγκέντρωση και περιέχει 22 βιταμίνες και μέταλλα.

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Ιδιότητες ενεργών συστατικών: 

  • Ashwagandha - Δεν έχετε χρησιμοποιήσει συμπληρώματα για εστίαση στο παρελθόν; Το Ashwagandha είναι ένα βοτανικό ευρέος φάσματος που συμβάλλει στην απόδοση της υγείας του εγκεφάλου - και είναι απόλυτα απαραίτητο. Υποστηρίζει τη βέλτιστη ψυχική και γνωστική δραστηριότητα, καθώς και τη διατήρηση της αντοχής και των ενεργειακών επιπέδων.
  • Γκίνγκο Μπιλόμπα - Με υψηλά επίπεδα φλαβονοειδών και τερπενοειδών, αυτό το φυτικό εκχύλισμα περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά για να ενισχύσει φυσικά την υγεία του εγκεφάλου - παρέχοντας μια ενίσχυση της γνωστικής απόδοσης, καθώς και τη διατήρηση και διατήρηση της γνωστικής λειτουργίας που επηρεάζεται συνήθως από την ηλικία.
  • Rhodiola - Μελετήθηκε σε αρκετές δοκιμές για να αξιολογήσει τα οφέλη της ψυχικής απόδοσης, αυτό το βασικό συμπλήρωμα εστίασης αποδείχθηκε ότι βελτιώνει τη σημαντική κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο, συμβάλλοντας στη βέλτιστη ψυχική και γνωστική δραστηριότητα.
  • Bacopa Monnieri - Ένα ζωτικό συστατικό συμπλήρωσης εστίασης που χρησιμοποιείται για χιλιάδες χρόνια σε παρασκευές ιατρικής της Αγιουβέδου για την ενίσχυση της ζωής, του εγκεφάλου και του νου, από τότε οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι είναι ένα πολύ αποτελεσματικό εκχύλισμα που έχει νοοτροπικό αποτέλεσμα στη βελτίωση της προσοχής, της ταχύτητας της μάθησης και της μνήμης.
  • ΣΟΦΌΣ Καλλιεργημένα ευρέως σε όλη την Ευρώπη, οι κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι το φύλλο φασκόμηλου μπορεί να διατηρήσει καλή γνωστική και λειτουργική μνήμη, καθώς και να υποστηρίζει τη συγκέντρωση - ενισχύοντας τη συνολική απόδοση του εγκεφάλου για άτομα που συμπληρώνουν τακτικά.
  • Κουρκούμη Αυτό το πικάντικο υπόγειο στέλεχος που μοιάζει με ρίζα περιέχει βιοδραστικές ενώσεις που ονομάζονται κουρκουμινοειδή. Αποδεδειγμένο ότι έχει φαρμακευτικές ιδιότητες, διαθέτει φυσικά αντιφλεγμονώδη οφέλη, καθώς και ουσιαστική υποστήριξη στο νευρικό μας σύστημα. 
  • Μυρτιλός Με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, χαμηλή σε θερμίδες και πλούσια σε ανθοκυανίνες, αυτά τα μούρα που ενισχύουν το μυαλό προσφέρουν μια φυσική άμυνα κατά των ελεύθερων ριζών. 
  • Καφεΐνη Επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ενισχύει τη συγκέντρωση και βελτιώνει την εγρήγορση, είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο νοοτροπικό στον κόσμο και περιλαμβάνεται στα περισσότερα συμπληρώματα εστίασης για καλό λόγο. Ακόμη και η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων της έδωσε τη σφραγίδα έγκρισής τους.
  • Συν-ένζυμο Q10 - Παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη μεταφορά ηλεκτρονίων σε κυψέλες ισχύος γύρω από το σώμα μας, και μια αντιοξειδωτική σταθεροποίηση μεμβράνης που υποστηρίζει την κυτταρική μεμβράνη, υπάρχουν στοιχεία που υποδηλώνουν ότι μπορεί επίσης να μας προστατεύσει από νευρική βλάβη.
  • Λουτεΐνη & Ζαεξανθίνη - Με πολλές αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, αυτός ο ισχυρός συνδυασμός έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει τα μάτια από το καταστροφικό μπλε φως.

Οδηγίες Χρήσης: 

Λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως, 30 λεπτά πριν από τη δραστηριότητα.

Χαρακτηριστικά

Brand:
Neubria
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ:
  • Μνήμη - Συγκέντρωση
Άλλα Προϊόντα