Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ & έως 2kg για όλη την Ελλάδα

9/9

Τρόποι Παραγγελίας

 

Online Παραγγελία από την Ιστοσελίδα μας:

Προσθέστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι. Μόλις προσθέσετε ένα προϊόν τότε σας δίνετε η δυνατότητα είτε να συνεχίσετε με την προσθήκη και άλλων προϊόντων είτε να αφαιρέσετε κάποιο προϊόν είτε να ενημερώσετε την ποσότητα είτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας ζητείται να εισάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασης (password) εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης, αλλιώς έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε εκείνη την στιγμή ένα νέο λογαριασμό ή να συνεχίσετε την αγορά σας ως επισκέπτης.

Κατά την δημιουργία λογαριασμού ή της αγοράς ως επισκέπτης εισάγετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία πελάτη.

Επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής της παραγγελίας.

Πατήστε συνέχεια για τελικό έλεγχο της παραγγελίας.

Και στο τέλος πατήστε ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Η παραγγελία σας καταχωρήθηκε στο σύστημα του farmakeio1828.gr. Παρακαλούμε σημειώστε τον  κωδικό της παραγγελίας σας. Επιπλέον σας στάλθηκε ένα email επιβεβαίωσης/επισύναψης της παραγγελίας σας.

Μόλις η παραγγελία αποσταλεί, θα λάβετε νέο email με τα στοιχεία παράδοσης.

Η παραγγελία σας στο farmakeio1828.gr είναι δυνατή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας (όλο το 24ωρο).

 

Τηλεφωνική Παραγγελία:

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στο 2415000138 & 6932528175. Απαραίτητη προϋπόθεση για να δώσετε τηλεφωνική παραγγελία είναι να έχετε τους 5 ή 6 ψήφιους κωδικούς των προϊόντων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας (τους κωδικούς θα τους βρείτε στις σελίδες των προϊόντων κάτω από τον τίτλο τους).

Λειτουργία Τηλεφωνικού Κέντρου:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:30 - 21:00
Σάββατο: 08:00 - 20:00

 

Παραλαβή από το Φαρμακείο:

1. Καταχωρήστε την παραγγελία σας και επιλέξτε «ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ».

2. Με τον κωδικό της παραγγελίας σας ελάτε τουλάχιστον μετά από τρείς (3) ώρες - δείτε παρακάτω το ωράριο λειτουργίας - για την παραλαβή των προϊόντων σας.

3. Εάν δεν προλάβετε την ίδια ημέρα μην ανησυχείτε! Το φαρμακείο μας θα κρατήσει την παραγγελία σας ενεργή για άλλες τρείς εργάσιμες ημέρες. Κατόπιν, διαγράφονται αυτόματα από το σύστημά μας.

4. Για τις παραγγελίες που παραλαμβάνονται από το φαρμακείο το σύστημα του farmakeio1828.gr δεν δεσμεύει τα προϊόντα. Σε περιπτώσεις ελλείψεων γίνεται συνεννόηση στο φαρμακείο για την παραλαβή τους.

5. Οι παραλαβές από το φαρμακείο γίνονται:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:30 - 21:00
Σάββατο: 8:00 - 21:00

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι ΙΔΙΕΣ με του φυσικού καταστήματος.

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.