Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ & έως 2kg για όλη την Ελλάδα

9/9

Τρόποι Πληρωμής

 

Η πληρωμή των παραγγελιών πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Με Αντικαταβολή:

Η πληρωμή γίνεται κατά την παράδοση των προϊόντων. Η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στα 2,00€ για όλες τις παραγγελίες. H αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499€. Για παραγγελίες από 500€ και άνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής.

 

Με Χρέωση της Πιστωτικής Κάρτας:

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL), η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

 

Με Πληρωμή στο Φαρμακείο:

Kατάθεση/έμβασμα πραγματοποιείται στο παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό με αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας. Η διαδικασία της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής:

1. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής "Τραπεζική Κατάθεση".

2. Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού: 67 8411 4824 642
IBAN Λογαριασμού: GR93 0171 7840 0067 8411 4824 642
Δικαιούχος: Δημήτρης Μπαρμπούτης

3. Ως αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπωνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, ελληνική ή ξένη, τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το farmakeio1828.gr