Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ & έως 3kg για όλη την Ελλάδα.

9/9

 

 

Τρόποι Αποστολής

 

Αποστολές Λάρισα - Ελλάδα:

Οι αποστολές γίνονται με τις εταιρείες ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα & Speedex.

Το farmakeio1828.gr υπολογίζει το κόστος των μεταφορικών, βάση του συνολικού βάρους και όγκου της παραγγελίας σας. 

Για αγορές από 39,00€ και άνω και έως 2kg βάρος (ογκομετρικό ή πραγματικό) η αποστολή είναι δωρεάν. Για παραγγελίες μικρότερες των 39,00€ τα έξοδα αποστολής είναι μόνο 2,50€.

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα (θα λάβετε ενημερωτικό e-mail για την πορεία παράδοσης). Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-5 εργάσιμες μέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο φαρμακείο, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 3-5 εργάσιμες μέρες. Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 2,00€.

Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής.

Λάρισα

Το farmakeio1828.gr πραγματοποιεί express παραδόσεις εντός 24 ωρών (μετά από τηλεφωνική συνεννόηση) στη πόλη της Λάρισας αν η παραγγελία πραγματοποιηθεί έως τις 19:00 και υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με POS κατόπιν συνεννόησης. Τα έξοδα παράδοσης είναι 2,50€ για παραγγελίες κάτω των 39€.

 

Αποστολές Κύπρος:

Γίνονται αποστολές στην Κύπρο με την εταιρία ΕΛΤΑ courier και χρέωση μεταφορικών ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας, όπως φαίνεται παρακάτω:

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.