Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ & έως 3kg για όλη την Ελλάδα.

9/9

Τρόποι Αποστολής

 

Αποστολές Λάρισα - Ελλάδα:

Οι αποστολές γίνονται με τις εταιρείες ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα & Speedex.

Το farmakeio1828.gr υπολογίζει το κόστος των μεταφορικών, βάση του συνολικού βάρους και όγκου της παραγγελίας σας. 

Για αγορές από 39,00€ και άνω και έως 3kg βάρος (ογκομετρικό ή πραγματικό) η αποστολή είναι δωρεάν. Για παραγγελίες μικρότερες των 39,00€ τα έξοδα αποστολής είναι μόνο 2,00€.

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα (θα λάβετε ενημερωτικό e-mail για την πορεία παράδοσης). Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-5 εργάσιμες μέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο φαρμακείο, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 3-5 εργάσιμες μέρες. Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 2,00€.

Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής.

Λάρισα - Δυνατότητα Express Παράδοση:

Το farmakeio1828.gr πραγματοποιεί express παραδόσεις εντός της ίδιας μέρας (μετά από τηλεφωνική συνεννόηση) στη πόλη της Λάρισας αν η παραγγελία πραγματοποιηθεί έως τις 19:00 και υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με POS κατόπιν συνεννόησης. Τα έξοδα παράδοσης είναι 2,00€ για παραγγελίες κάτω των 39€.

 

Αποστολές Κύπρος:

Γίνονται αποστολές στην Κύπρο με την εταιρία ΕΛΤΑ courier και χρέωση μεταφορικών ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας, όπως φαίνεται παρακάτω:ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι ΙΔΙΕΣ με του φυσικού καταστήματος.

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.