Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ & έως 2kg για όλη την Ελλάδα.
9/9

Τρόποι Αποστολής

 

Αποστολές:

Ελλάδα

Οι αποστολές γίνονται με τις εταιρείες ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα & Speedex.

Το farmakeio1828.gr υπολογίζει το κόστος των μεταφορικών, βάση του συνολικού βάρους και όγκου της παραγγελίας σας. 

Για αγορές από 39,00€ και άνω και έως 2kg βάρος (ογκομετρικό ή πραγματικό) η αποστολή είναι δωρεάν. Για παραγγελίες μικρότερες των 39,00€ τα έξοδα αποστολής είναι  3,00€.

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα (θα λάβετε ενημερωτικό e-mail για την πορεία παράδοσης). Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-5 εργάσιμες μέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο φαρμακείο, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 3-5 εργάσιμες μέρες. Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 2,00€.

Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής.

Λάρισα

Το farmakeio1828.gr πραγματοποιεί express παραδόσεις, η αποστολή των προϊόντων γίνεται την ίδια ημέρα εφόσον τα προϊόντα είναι όλα διαθέσιμα στο φαρμακείο και η παραγγελία σας καταχωρηθεί έως τις 14:00. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου προϊόντος, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι 1-2 μέρες.

Η αποστολή είναι δωρεάν. 

Σε περίπτωση μεγαλύτερης καθυστέρησης, επικοινωνούμε μαζί σας και σας ενημερώνουμε για το ακριβές χρονικό διάστημα. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 - 14:00.

Πριν την παράδοση των προϊόντων, κλείνεται τηλεφωνικά ραντεβού συγκεκριμένο δίωρο το οποίο εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης του φαρμακείου όσο και τον πελάτη.

Οι παραγγελίες που έχουν σαν τρόπο παράδοσης την επιλογή "Παραλαβή από το Φαρμακείο" είναι διαθέσιμες για παραλαβή από την στιγμή που θα λάβετε το ειδοποιητικό email ότι η παραγγελία είναι έτοιμη προς παραλαβή και παραμένουν έως και 5 ημέρες από την ημερομηνία τιμολόγησης τους & ενημέρωσης σας, εάν δεν ζητηθούν/παραληφθούν, πριν την ακύρωσή τους.

 

Αποστολές Κύπρος:

Γίνονται αποστολές στην Κύπρο με την εταιρία ΕΛΤΑ courier και χρέωση μεταφορικών ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας, όπως φαίνεται παρακάτω:

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.