Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ & έως 2kg για όλη την Ελλάδα

9/9

To farmakeio1828.gr αποτελεί τη σύγχρονη online προέκταση του Φαρμακείου Μπαρμπούτη Δημήτριου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ελ. Βενιζέλου 15 στην καρδιά της Λάρισας και έχει φυσική παρουσία από το 1997. H πληθώρα των εξειδικευμένων τμημάτων υγείας και ομορφιάς εμπλουτίζεται συνεχώς και περιλαμβάνει καλλυντικά, δερμοκαλλυντικά, ορθοπεδικά, βιολογικά και φυτικά προϊόντα, τα οποία με την προσωπική και επιμελή φροντίδα του φαρμακοποιού καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη.

Κυρίαρχη προτεραιότητα μας δεν είναι μόνο να επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις που ισχύουν όλο το χρόνο, αλλά να καλύψουμε άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις ανάγκες σας προσφέροντας ουσιαστικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα, όπου και αν βρίσκεστε.

Με γνώμονα το σεβασμό στον συνάνθρωπο, την υπευθυνότητα, την αφοσίωση, την αξιοπιστία αλλά και την ειλικρίνεια, στόχος μας είναι να σας κάνουμε να δείχνετε αλλά και να νιώθετε καλύτερα. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας έχει καθημερινά ως κύριο μέλημα του να σας εξυπηρετεί ταχύτατα, να σας παρέχει τις καλύτερες προτάσεις προϊόντων καθώς και τις πιο υπεύθυνες συμβουλές. 

 

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

 

 

Επικοινωνία:

Φαρμακείο Δημήτρης Γ. Μπαρμπούτης
Διεύθυνση: Βενιζέλου 15, Λάρισα
Σταθερό: 2415000138
Κινητό: 6932528175
Email: info@farmakeio1828.gr 

 

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή: 08:00 - 21:00

Σάββατο: 08:00 - 20:00