Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ & έως 2kg για όλη την Ελλάδα

9/9

Viogenesis Ubiquinol QH Kaneka 100mg-30softgels

63360
Hover on image to enlarge
Brand 35
Σε απόθεμα
25.67 
+

Περιγραφή

Συμπληρώνει την ανανέωση των κυτταρικών μεμβρανών του εγκεφάλου
Ενισχύει την χημική δραστηριότητα των νευρικών κέντρων
Ενισχύει και διατηρεί τα επίπεδα νευροδιαβιβαστών όπως η ντοπαμίνη και σεροτονίνη
Μειώνει τα επίπεδα των ορμονών του άγχους
Εντείνει και ομαλοποιεί την δραστηριότητα σε όλα τα κέντρα του εγκεφάλου
Αναστρέφει την διαδικασία της γήρανσης και εκφυλισμού των εγκεφαλικών κυττάρων
Βελτιώνει την γνωστική κατάσταση του ατόμου
Οδηγεί σε βελτιωμένη εμφανώς νοητική λειτουργία
Η συσκευασία περιέχει 30 softgels
Γερμανικό προϊόν

Μεγαλώνουμε, γερνάμε και το σώμα μας υπόκειται συνεχώς σε φθορές. Από την μια ο χρόνος, από την άλλη η κακή διατροφή και το επιβαρυμένο περιβάλλον κάνουν ακόμη πιο γρήγορους τους ρυθμούς αυτής της φθοράς.
Και ενώ τρέχουμε όλοι για να καλύψουμε και να επιδιορθώσουμε τις ορατές φθορές στο δέρμα μας και να φαινόμαστε πιο νέοι, λίγη σημασία δίνουμε στην εσωτερική γήρανση, στην γήρανση των κυττάρων.
Και όμως αυτή η διαδικασία είναι που μας κάνει ευάλωτους στις αρρώστειες, μας αφήνει απροστάτευτους στην οξείδωση και μας αποδυναμώνει.

Γιατί γερνάνε λοιπόν τα κύτταρά μας και τι μπορούμε να κάνουμε για να σταματήσουμε την φθορά?
Nα εφοδιάσουμε τον οργανισμό μας με τα δυο φυσικά συστατικά που λειτουργούν σαν ασπίδα προστασίας και που όχι μόνο σταματούν την φθορά, ΑΛΛΑ αναστρέφουν και την διαδικασία γήρανσης.
Η ουμπικινόλη και η φωσφατιδυλική σερίνη, τα υπερόπλα μας, θα προστατέψουν με επιτυχία τα δυο ζωτικά συστήματα του σώματός μας – καρδιά και εγκέφαλο – και θα διατηρήσουν τα κύτταρά μας νεανικά.
Αναζητείστε τα, μαζί και σε δόση απόλυτα συνεργική, στο προϊόν της VioGenesis, που φτιάχτηκε με απόλυτη τήρηση όλων των ευρωπαϊκών προτύπων και εξασφαλίζει άριστη ποιότητα.

► Γνωρίζοντας τα συστατικά του προϊόντος

ΟΥΜΠΙΚΙΝΟΛΗ – Η ΕΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΙΜΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΖΥΜΟΥ CoQ10

Το συνένζυμο CoQ10 παίζει δύο κύριους ρόλους στο σώμα.

Κατ’αρχάς, βοηθά στην ενεργειακή παραγωγή μέσα σε κάθε κύτταρο.

Η πρωταρχική πηγή καυσίμων μας είναι μέσω των λιπών, των πρωτεϊνών, και των υδατανθράκωνπου λαμβάνουμε από την διατροφή μας. Αυτή η παραγωγή ενεργειακού καυσίμου για το σώμα γίνεται μέσα σε δομές που λέγονται μιτοχόνδρια και υπάρχουν μέσα σε κάθε κύτταρο. Για να γίνει η όλη διαδικασία απαιτείται συνεργία πολλών παραγόντων, ένας από τους βασικότερους δε, είναι η παρουσία ικανής ποσότητας από το συνένζυμο.

Υπάρχουν εκατοντάδες, μερικές φορές χιλιάδες, των μιτοχονδρίων μέσα σε κάθε κύτταρο. Από μία άποψη, είναι τα εργοστάσια των κυττάρων σας, με τελικό προϊόν που είναι ενέργεια. Η ενέργεια που παράγεται αποθηκεύεται σε μόρια από τριφωσφορικό άλας αδενοσίνης, ή απλά το ATP. Η μεταφορά των μορίων ΑΤΡ αφήνει πίσω της ελεύθερα ηλεκτρόνια που είναι εν δυνάμει οξειδωτικές ελεύθερες ρίζες και αποτελούν κίνδυνο για το σώμα. Στην φάση αυτή, το CoQ10 χρησιμεύει ως ένα αντιοξειδωτικό, έργο το οποίο είναι ο δεύτερος ρόλος του. Με τον έλεγχο της μετακίνησης των ηλεκτρονίων, το CoQ10 περιορίζει την παραγωγή των επικίνδυνων ελεύθερων ριζών.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν πόσο σημαντική είναι η επάρκεια σε συνένζυμο. Ωστόσο, πολλοί παράγοντες με κυριότερο την ηλικία συντελούν στην δραματική μείωση της παραγωγής του μέσα στο σώμα. Αυτό καταδεικνύει με σαφήνεια, την αναγκαιότητα να ληφθεί ως συμπλήρωμα διατροφής. Είναι δε πολύ σημαντικό να αναφέρουμε, να επαναλάβουμε ότι πέρα από το γήρας η πολύ διαδεδομένη χρήση στατινών – φάρμακα για άτομα με υπερλιπιδαιμία – μειώνει ακόμη περισσότερο τα επίπεδα συνενζύμου στο σώμα, άρα επιταχύνει την κόπωση και την γήρανση καρδιάς και εγκεφάλου.

Και ενώ τα περισσότερα συμπληρώματα το παρέχουν με την μορφή της ουμπικόινόλης, μια μορφή με πολύ μικρή απορροφησιμότητα, η VioGenesis επέλεξε την μορφή της ουμπικινόλης για να μεγιστοποιήσει τα οφέλη από την λήψη του συνένζυμου.

Όταν δοθεί η ουμπικινόνη, πρέπει μέσα στο σώμα να μετατραπεί σε ουμπικινόλη που είναι η δραστική και ενεργή του μορφή. Στην μετατροπή αυτή ένα μεγάλο μέρος της παρεχόμενης δόσης ουσιαστικά αποδυναμώνεται.

Αντίθετα, η ουμπικινόλη είναι η δραστική μορφή του συνενζύμου που χρησιμοποιείται άμεσα για τις ανάγκες του σώματος, και ως εκ τούτου πολύ πιο αποτελεσματική.

Ουμπικινόλη Kaneka QH Ubiquinol από φυσική μαγιά

Ενεργός αντιοξειδωτική μορφή της ubiquinone (ουβικινόνη), δηλαδή του συνένζυμου Q10

Προωθεί την κυτταρική παραγωγή ενέργειας στην καρδιά, τον εγκέφαλο και τον μυϊκό ιστό

Υψηλής δραστικότητας απορροφάται έως και 8 φορές καλύτερα από την ubiquinone CoQ10

Το Viogenesis Ubiquinol QH Kaneka 100 mg είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει ουμπικινόλη την ενεργό αντιοξειδωτική μορφή της ubiquinone (ουβικινόνη), δηλαδή του συνένζυμου Q10 (CoQ10), υπεύθυνη για τα ισχυρά προληπτικά οφέλη που συνδέονται με το CoQ10. Κανονικά, η διαδικασία μετατροπής του συνένζυμου Q10 (ubiquinone) σε ubiquinol συμβαίνει φυσιολογικά στο σώμα. Ωστόσο, ορισμένα άτομα ενδέχεται να έχουν δυσκολία στη φυσική διαδικασία μετατροπής. Τόσο η ubiquinol (CoQ10-H2) όσο και η ubiquinone (CoQ10) σχετίζονται μεταβολικά με αντιοξειδωτικές δράσεις, υποστηρίζοντας την υγιή καρδιακή λειτουργία και ενισχύοντας την παραγωγή ενέργειας.

Το CoQ10 (ή συνένζυμο Q10) είναι ένα βασικό θρεπτικό συστατικό που χρειάζεται το σώμα για υγιή μιτοχονδριακή λειτουργία, μια διαδικασία που παράγει ενέργεια του σώματος σε κυτταρικό επίπεδο. Εξαιτίας αυτού, είναι λογικό το CoQ10 να συγκεντρώνεται σε όργανα υψηλής ενέργειας όπως ο εγκέφαλος, το συκώτι, τα νεφρά και (κυρίως) η καρδιά. Η ουμπικινόλη απαιτείται για τουλάχιστον το 95% της κυτταρικής παραγωγής ενέργειας. Το CoQ10 έχει επίσης ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προστατεύοντας σημαντικές πρωτεΐνες και το μιτοχονδριακό DNA6 από οξειδωτική βλάβη. Δυστυχώς, τα επίπεδα του CoQ10 στο σώμα σας εξαντλούνται με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, οι στατίνες που χρησιμοποιούνται για τη μείωση της χοληστερόλης μπορούν επίσης να εξαντλήσουν τα επίπεδα του CoQ10 στο αίμα και στους ιστούς. Οι στατίνες μειώνουν σημαντικά τα φυσικά επίπεδα της ubiquinol εμποδίζοντας την παραγωγή ubiquinol στο ήπαρ. Και ενώ οι στατίνες έχουν αποδειχθεί ότι μειώνουν το CoQ10 του πλάσματος κατά σχεδόν 40%, η κανονική διαδικασία γήρανσης μπορεί να είναι ακόμη χειρότερη: μειώνει τα επίπεδα του CoQ10 στο τοίχωμα των καρδιακών μυών κατά περίπου 72%.

Στο πλάσμα υγιών των ανθρώπων, το περισσότερο από το 90% του CoQ10 υπάρχει στη μειωμένη μορφή, δηλαδή στην ubiquinol. Η αναλογία ubiquinol προς CoQ10 στο πλάσμα είναι ένας βιο-δείκτης για οξειδωτικό στρες, υποδεικνύοντας ότι οι άνθρωποι που πάσχουν από ισχυρό οξειδωτικό στρες μπορεί να έχουν χαμηλότερα επίπεδα ubiquinol στο πλάσμα τους. Τα επίπεδα ουμπικινόλης έχουν επίσης αποδειχθεί χαμηλότερα σε ηλικιωμένα άτομα και σε ασθενείς με καρδιαγγειακές, νευρολογικές, ηπατικές και παγκρεατικές καταστάσεις. Το CoQ10 λειτουργεί ως ένας ισχυρός, λιποδιαλυτός εξολοθρευτής ελευθέρων ριζών. Είναι δηλαδή ένα ισχυρό λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό.

Χαρακτηριστικά

Brand:
VioGenesis
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ:
  • Μνήμη - Συγκέντρωση
Άλλα Προϊόντα