Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ & έως 2kg για όλη την Ελλάδα

9/9

Olonea Bacteflora Immune 10 φυτικές κάψουλες

82555
Hover on image to enlarge
Brand 30
Σε απόθεμα
9.94 
+

Περιγραφή

Συνδυασμός Προβιοτικών, Πρεβιοτικών, Βιταμινών & Μετάλλων για την Υγεία & Ομαλή Λειτουργία του Εντέρου & του Ανοσοποιητικού Συστήματος

Συμβιωτικό με προβιοτικά, πρεβιοτικό, βήτα γλυκάνες, βιοφλαβονοειδή, εκχύλισμα αστράγαλου, βιταμίνες και μέταλλα για ισχυρό ανοσοποιητικό.

Τι είναι το BacteFlora immune maximum και που απευθύνεται;

Το BacteFlora immune maximum περιέχει συνδυασμό 8 συστατικών για ισχυρό ανοσοποιητικό και μακροχρόνια θωράκιση του οργανισμού.

ΔΡΑΣΗ 8 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

Προβιοτικά

Περίπου το 70-80% του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος βρίσκεται κάτω από το εντερικό τοίχωμα (το λεγόμενο εντερικό ανοσοποιητικό σύστημα).
Το BacteFlora immune maximum περιέχει ιδιαίτερα αποτελεσματικά προβιοτικά στελέχη που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η εντερική χλωρίδα αποτελεί ένα πολύπλοκο μικροβιακό οικοσύστημα, με ξεχωριστή βιοποικιλότητα και σημαντική βιολογική δράση. Αποτελείται από περίπου 500 διαφορετικά φιλικά και παθογόνα είδη βακτηρίων, συνολικού πληθυσμού περίπου 100.000 δισεκατομμυρίων βακτηρίων.
Η ισορροπημένη εντερική χλωρίδα, που κυριαρχείται από φιλικά βακτήρια, συμβάλει στη διατήρηση της υγείας.

Βήτα γλυκάνες

Οι βήτα γλυκάνες είναι μια ειδική μορφή διαιτητικών ινών και βρίσκονται στα κυτταρικά τοιχώματα των δημητριακών, των μανιταριών και της μαγιάς.

Το BacteFlora immune maximum περιέχει συμπυκνωμένο εκχύλισμα Βήτα 1-3, - 1,6 γλυκανών υψηλής ποιότητας, που διεγείρουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος μέσα από την ενεργοποίηση των μακροφάγων κυττάρων.

Εκχύλισμα αστράγαλου

Το εκχύλισμα αστράγαλου περιέχει ενεργά συστατικά που διεγείρουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος μέσα από την:

ενεργοποίηση των μακροφάγων κυττάρων.
διέγερση των κυττάρων ΝΚ (Natural Killers).
και τον σχηματισμό αντιμικροβιακών πεπτιδίων, ανοσοσφαιρινών και ιντερφερόνων.

Το BacteFlora immune maximum περιέχει ένα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, τυποποιημένο εκχύλισμα αστραγάλου με πάνω 50% των πολυσακχαριτών δραστικό συστατικό.

Κιτρικά βιοφλαβονοειδή

Τα κιτρικά βιοφλαβονοειδή ενισχύουν την ην άμυνα του οργανισμού κατά ιών, βακτηρίων και μυκήτων.
Επιπρόσθετα, προλαμβάνουν την ευθραυστότητα των τριχοειδών αγγείων, ενισχύουν την απορρόφηση της βιταμίνης C και βοηθούν γενικότερα στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Λαμβάνονται από πορτοκάλια χωρίς τη χρήση διαλυτών.

Βιταμίνη C σε σφαιρίδια

Η βιταμίνη C εμφανίζεται σε υψηλές συγκεντρώσεις σε ορισμένα ανοσοκύτταρα (λευκά αιμοσφαίρια) και ως εκ τούτου αποτελεί σημαντικό συστατικό για τη διατήρηση των φυσιολογικών λειτουργιών του ανοσοποιητικού συστήματος.

Επιπλέον, η βιταμίνη C προστατεύει τα ευαίσθητα κύτταρα του ανοσοποιητικού από οξειδωτικές βλάβες και συμβάλλει σημαντικά στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας. Βοηθά επίσης στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Η πρωτοποριακή μορφή βιταμίνης C σε σφαιρίδια εξασφαλίζει 12 ωρη κάλυψη των αναγκών του οργανισμού σε βιταμίνη C. Τα σφαιρίδια είναι επικαλυμμένα με φυτική κυτταρίνη για να μην έρθει σε επαφή και βλάψει η βιταμίνη C τα ευαίσθητα προβιοτικά.

6. Βιταμίνη D3

Διαφορετικά κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος έχουν τους λεγόμενους υποδοχείς για τη βιταμίνη D3 και μπορούν να υποστηρίξουν μια καλά λειτουργούσα αμυντική αντίδραση εάν οι υποδοχείς βρουν επαρκή επίπεδα βιταμίνης D3. Η βιταμίνη D3 είναι επομένως σημαντική για τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ψευδάργυρο (δισγλυκινικός)

Για να υποστηρίξει τις φυσιολογικές λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος, ο οργανισμός χρειάζεται το ιχνοστοιχείο ψευδάργυρο, καθώς υπάρχουν ένζυμα στο σώμα που εξαρτώνται από αυτόν διεγείροντας το σχηματισμό ορισμένων ανοσοκυττάρων.
Ο ψευδάργυρος είναι επίσης σημαντικός λόγω της εμπλοκής του στην κυτταρική διαίρεση, επειδή τα ανοσοκύτταρα πρέπει να διαιρούνται και να αναπτύσσονται γρήγορα εάν το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ενεργοποιημένο.
Το BacteFlora immune maximum περιέχει μια ειδική οργανική ένωση ψευδαργύρου, που μπορεί να απορροφηθεί ιδιαίτερα καλά στο έντερο και να χρησιμοποιηθεί από τον οργανισμό.

8. Σελήνιο

Το σελήνιο είναι απαραίτητο ιχνοστοιχείο που ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται για να παράγει περισσότερες από 30 πρωτεΐνες που περιέχουν σελήνιο. Μερικές από τις πρωτεΐνες αυτές έχουν προστατευτικές λειτουργίες. Με αυτόν τον τρόπο, το σελήνιο συμβάλλει στη φυσιολογική άμυνα του οργανισμού.

Χαρακτηριστικά

Brand:
Olonea
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ:
  • Προβιοτικά
Find similar
Άλλα Προϊόντα