Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ & έως 2kg για όλη την Ελλάδα

9/9

Viogenesis Brain Active 30 Ταμπλέτες

4260006585345
Hover on image to enlarge
Brand 30
Σε απόθεμα
24.50 
+

Περιγραφή

Η VIOGENESIS σχεδίασε την φόρμουλα BRAIN ACTIVE με στόχο να αποτελέσει σημαντικό βοήθημα για όλες τις παραπάνω καταστάσεις, για τον καθένα από εσάς. Η σύγχρονη τεχνογνωσία, οι πιο νέες επιστημονικές εξελίξεις και όλα όσα η έρευνα έχει αποφανθεί ως σημαντικά έχουν περιληφθεί στο προϊόν αυτό. Χρησιμοποιείστε το και στο επίπεδο της πρόληψης αλλά και μετά την εμφάνιση των προβλημάτων και διατηρείστε τον εγκέφαλό σας νεανικό, υγιή, αποδοτικό.

Με εκχύλισμα bacopa monieri το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στην ινδική ιατρική ως τονωτικό των νεύρων και ενισχυτικό της μνήμης και των γενικότερων εγκεφαλικών λειτουργιών.
Παραδοσιακά το Bacopa πιστεύεται ότι είναι πολύ αποτελεσματικό στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στα αγγεία του εγκεφάλου, και ότι μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της νοημοσύνης ενός ατόμου, και στην βελτίωση των πνευματικών λειτουργιών.
Τα οφέλη από την δράση του Bacopa είναι συνήθως αισθητά πολύ σύντομα.
Η βελτίωση της κλινικής εικόνας των νευροεκφυλιστικών διαταραχών που σχετίζονται είτε με το οξειδωτικό στρες είτε με την φυσιολογική γήρανση με την χρήση του εκχυλίσματος Bacopa είναι σίγουρη, σύντομη και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά θεαματικά.

Συνιστάται για τη νόσο του Alzheimer όπου πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι αυτό το βότανο έχει ευεργετική επίδραση στην συγκέντρωση, και την μνήμη.
Προωθεί τόσο τη βραχυπρόθεσμη όσο και μακροπρόθεσμη μνήμη.
Είναι ιδανικό για τα άτομα που πάσχουν από αμνησία και μειωμένη μνήμη, που δεν έχουν την ικανότητα να μαθαίνουν, να απομνημονεύουν και να ανακαλούν πληροφορίες.
Ακόμη χρήσιμο θα μπορούσε να φανεί σε άτομα με αργές αντιδράσεις, με άνοια, και μειωμένη απόκριση στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος.


Χρησιμοποιείται ως ένα φυτικό τονωτικό του εγκεφάλου για να αναζωογονοηθεί το σώμα και ως τονωτικό νεύρων για την προώθηση της μνήμης. Βοηθά να ξεπεραστούν οι αρνητικές επιπτώσεις του στρες και βελτιώνει τη μνήμη. Προκαλεί μια αίσθηση ηρεμίας και ειρήνης για όσους υποφέρουν από στρες και το νευρικό άγχος, ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνει τις νοητικές διεργασίες.

Το Bacopa είναι σε θέση να αργοπορεί τα συμπτώματα της φυσικής γήρανσης των εγκεφαλικών κυττάρων.

Το Bacopa monnieri επηρεάζει τη ντοπαμινεργική και τη σεροτονινεργική νευροδιαβίβαση και μπορεί ως εκ τούτου να διαδραματίζει ανακουφιστικό ρόλο στη διαμόρφωση του νευρικού συστήματος. Οι κατεχολαμίνες που περιέχει επηρεάζουν το κεντρικό νευρικό σύστημα, επηρεάζοντας και διαμορφώνοντας πολύπλοκες διαδικασίες, όπως διάθεση, προσοχή και συναισθήματα. Ενώ συμβάλει στη χαλάρωση του νευρικού συστήματος, ενισχύει επίσης την κατάσταση εγρήγορσης του σώματος, την τόνωση της γνωστικής λειτουργίας και την ικανότητα.

Συνοπτικά μπορούμε να πούμε ότι η χρήση του Bacopa:
1. Θέτει τις χημικές βάσεις για αυξημένη συναπτική επικοινωνία.
2. Μειώνει την ένταση απόκρισης στους στρεσσογόνους παράγοντες του περιβάλλοντος (για παράδειγμα μειώνει τον βιοδείκτη HSP70) με αποτέλεσμαθεαματικό κυρίως στα άτομα που είναι επιρρεπή σε καταστάσεις άγχους.
3. Το φυσικό συστατικό που περιέχει η Bacoside Α κάνει την επικοινωνία μεταξύ των νευρώνων κατά μήκος των συνάψεων πιο αποτελεσματική, κάνοντας τους υποδοχείς να δουλεύουν πιο αποτελεσματικά και έτσι το άτομο μπορεί να λάβει πιο ολοκληρωμένα την επεξεργασία μηνυμάτων, ειδικά στον ιππόκαμπο. Αυτή είναι η περιοχή του εγκεφάλου που εμπλέκεται ενεργά στην μνήμη, και στην επεξεργασία για την αποθήκευση ή την ανάκληση.
4. Τέλος, το Bacopa ενισχύει την παραγωγή της τρυπτοφάνης Υδροξυλάσης (ΤΡΗ2), ενός σημαντικού ενζύμου που δουλεύει υποστήριξη συνάψεων και επηρεάζει την απελευθέρωση της σεροτονίνης και της ντοπαμίνης, δύο νευροδιαβιβαστών υπεύθυνων για την ψυχική ηρεμία και την σαφήνεια της σκέψης.

Περιέχει φωσφατιδυλική σερίνη είναι το πιο αποτελεσματικό θρεπτικό στοιχείο για τον εγκέφαλό μας. Μεγιστοποιώντας την αγωγή των σημάτων μεταξύ των νευρικών μας κυττάρων, το φυσικό αυτό συστατικό μπορεί να αναστρέψει τη διανοητική έκπτωση μιας δεκαετίας τουλάχιστον!
Δρώντας σαν «απορρυπαντικό» του μυαλού μας, κρατάει τις κυτταρικές μεμβράνες ρευστές, τα λιπίδια διαλυτά, και αυξάνει τον αριθμό των υποδοχέων στα εγκεφαλικά κύτταρα, δίνοντας έτσι περισσότερες θέσεις πρόσδεσης και υγιέστερα νευρικά κυκλώματα.

Συστατικά: εκχύλισμα Bacopa - Monnieri 40%, φωσφατιδυλική σερίνη 11,43%, μαλτοδεξτρίνη, φωσφατιδυλική χολίνη 5,71%, L-τυροσίνη 5,71%, σκόνη καρπού γκίνγκο 5,71%, πληρωτικό μέσο (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, επικάλυψη (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, διοξείδιο του τιτανίου), εκχύλισμα Σιβηριανού τζίνσενγκ 2,86%, L-γλουταμίνη 2,86%, εκχύλισμα λείου κράταιγου 2,86%, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού 2,86%, νιασίνη, παντοθενικό οξύ, πυριδοξίνη, ριβοφλαβίνη, θειαμίνη, φολικό οξύ, κυανοκοβαλαμίνη

Συνιστόμενη δοσολογία: Λαμβάνετε μία ταμπλέτα την ημέρα με λίγο νερό

Χαρακτηριστικά

Brand:
VioGenesis
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ:
  • Μνήμη - Συγκέντρωση
Άλλα Προϊόντα