Το καλάθι είναι άδειο
Physis Laboratory Amino Animo Πρωτεΐνη Αμύγδαλο 500g
Περιγραφή
Η πρωτεΐνη Αμυγδάλου του Φαρμακείου της Φύσης - Physis Laboratory έχει υψηλή περιεκτικότητα σε σημαντικά μεταλλικά στοιχεία, όπως κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρος. Είναι βιολογική πρωτεΐνη υψηλής καθαρότητας πλούσια σε φυτικές ίνες.
Πληροφορίες
Τι προσφέρει
Συμβάλλει στην οικοδόμηση των μυών
Συμβάλλει στην διατήρηση των μυών
Συμβάλλει στην διατήρηση υγιών οστών
Περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα
Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος
Επιδρά υποστηρικτικά στο ανοσοποιητικό σύστημα
Είναι πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία
Το Αμύγδαλο
Το Αμύγδαλο είναι ένας πολύτιμος ξηρός καρπός με πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Τα Αμύγδαλα έχουν ασυνήθιστα μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης και α-τοκοφερόλης σε σχέση με τους υπόλοιπους ξηρούς καρπούς. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση Αμυγδάλων συμβάλλει στην μείωση του ρίσκου εμφάνισης της στεφανιαίας νόσου. Η κατανάλωση Αμυγδάλων συνίσταται από τις οδηγίες της American Heart Association για την αντικατάσταση των κορεσμένων λιπαρών με ακόρεστα. Σε μια πρόσφατη μελέτη δόσης-απόκρισης που διεξήχθη η κατανάλωση Αμυγδάλων μείωσε τους παράγοντες κινδύνου εμφάνισης της στεφανιαίας νόσου και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα Αμύγδαλα είναι πλούσια πηγή πρωτεϊνών, φυτικών ινών και λιπιδίων πλούσια σε ολεϊκό οξύ. Μελέτη έχει δείξει ότι η κατανάλωση Αμυγδάλων από υγιείς με ήπια υπερχοληστερολαιμία ενήλικες συμβάλλει στην βελτίωση του λιπιδαιμικού προφίλ του ορού.
Πληροφορίες
Τι προσφέρει
Συμβάλλει στην οικοδόμηση των μυών
Συμβάλλει στην διατήρηση των μυών
Συμβάλλει στην διατήρηση υγιών οστών
Περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα
Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος
Επιδρά υποστηρικτικά στο ανοσοποιητικό σύστημα
Είναι πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία
Το Αμύγδαλο
Το Αμύγδαλο είναι ένας πολύτιμος ξηρός καρπός με πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Τα Αμύγδαλα έχουν ασυνήθιστα μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης και α-τοκοφερόλης σε σχέση με τους υπόλοιπους ξηρούς καρπούς. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση Αμυγδάλων συμβάλλει στην μείωση του ρίσκου εμφάνισης της στεφανιαίας νόσου. Η κατανάλωση Αμυγδάλων συνίσταται από τις οδηγίες της American Heart Association για την αντικατάσταση των κορεσμένων λιπαρών με ακόρεστα. Σε μια πρόσφατη μελέτη δόσης-απόκρισης που διεξήχθη η κατανάλωση Αμυγδάλων μείωσε τους παράγοντες κινδύνου εμφάνισης της στεφανιαίας νόσου και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα Αμύγδαλα είναι πλούσια πηγή πρωτεϊνών, φυτικών ινών και λιπιδίων πλούσια σε ολεϊκό οξύ. Μελέτη έχει δείξει ότι η κατανάλωση Αμυγδάλων από υγιείς με ήπια υπερχοληστερολαιμία ενήλικες συμβάλλει στην βελτίωση του λιπιδαιμικού προφίλ του ορού.
Χαρακτηριστικά
Brand:
Physis Laboratory
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ:
- Πρωτεΐνες