Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ & έως 2kg για όλη την Ελλάδα

9/9

Elgydium Parodium Gel για Ευαίσθητα Ούλα 50ml

27538
Hover on image to enlarge
Brand 20
Σε απόθεμα
8.00 
+

Περιγραφή

To Parodium είναι ένα gel για τα ευαίσθητα ούλα που βοηθά στην ανακούφιση των πρησμένων ούλων που ματώνουν και συμβάλλει στη διαδικασία της επούλωσης. Περιέχει χλωρεξιδίνη, ένα γνωστό αντισηπτικό παράγοντα, και εκχύλισμα Rheum palmatum που έχει καταπραϋντικές ιδιότητες.

Τι είναι η ευαισθησία των δοντιών;

Η υπερευαισθησία των δοντιών είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει περίπου το 30% του ενήλικου πληθυσμού. Χαρακτηρίζεται από σύντομο και οξύ πόνο σε επαφή με το ζεστό, το κρύο, το ξινό και το γλυκό, και οφείλεται στην απογύμνωση των οδοντοσωληναρίων μετά από διάβρωση του σμάλτου και την υποχώρηση των ούλων. Η ευαισθησία των δοντιών μπορεί να παρατηρηθεί μετά από χειρουργική επέμβαση, μετά από καθαρισμό στον οδοντίατρο, μετά από λεύκανση, από τη χρήση σκληρής οδοντόβουρτσας ή οδοντόπαστας με μεγάλο συντελεστή αποτριβής.

Τι είναι η ουλίτιδα και από τι προέρχεται;

Η ουλίτιδα είναι ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το 80% των ενηλίκων κάποια στιγμή στη ζωή του. Παρουσιάζεται συνήθως ως μία φλεγμονή η οποία εντοπίζεται στα ούλα και έχει ως αποτέλεσμα αυτά να παρουσιάζονται κόκκινα, πρησμένα, ενώ ματώνουν ακόμα και με ήπιο βούρτσισμα. Η ουλίτιδα προέρχεται από μια ελλιπή στοματική υγιεινή: Η οδοντική πλάκα που δεν απομακρύνεται εντελώς λόγω της ελλιπούς στοματικής υγιεινής αποικείται από βακτηρίδια. Σε ένα πρώτο στάδιο, φλεγμονή των ούλων (κόκκινα ούλα), σε ένα δεύτερο στάδιο: ουλορραγία (κυρίως κατά την επαφή με την οδοντόβουρτσα). Τέλος η παρουσία βακτηρίων οδηγεί στη λοίμωξη.

Η πρόληψη της ουλίτιδας γίνεται πολύ απλά με τη σωστή στοματική υγιεινή. Έτσι, με σωστό βούρτσισμα των δοντιών και τη χρήση κατάλληλου στοματικού διαλύματος μπορούμε να διατηρήσουμε τα ούλα σε άριστη κατάσταση.

Χαρακτηριστικά

Brand:
Pierre Fabre Oral Care
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΓΕΙΑΣ:
  • Ευαίσθητα Ούλα
Προτείνουμε μαζί με το Elgydium Parodium Gel:
=
Συνολική τιμή καταλόγου14.42 €
Τιμή για όλα14.40 €
Άλλα Προϊόντα