Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ & έως 2kg για όλη την Ελλάδα

9/9

Podia Ανατομικοί Πάτοι Παπουτσιών Νο.35 1 ζευγάρι

82270
Hover on image to enlarge
Brand 15
Σε απόθεμα
11.13 
+

Περιγραφή

Οι Ανατομικοί Πάτοι Καθημερινής Άνεσης και Ξεκούρασης προσφέρουν διπλή λειτουργία στα πόδια και το σώμα μας. Η άμεση λειτουργία τους είναι να υποστηρίζουν κάθε μας βήμα, κατανέμοντας σωστά το βάρος του σώματος στο πέλμα, απορροφώντας τους κραδασμούς και διαμορφώνοντας τη σωστή στάση του σώματος, είτε κατά τη βάδιση, είτε κατά την ορθοστασία. Η έμμεση, σε βάθος χρόνου, λειτουργία τους είναι να αποτρέπουν τους τραυματισμούς που μπορούν να προκληθούν από την απουσία στήριξης, τόσο στα πόδια, όσο και στη μέση ή στον αυχένα.

Οι Ανατομικοί Πάτοι Καθημερινής Άνεσης και Ξεκούρασης της Podia ενσωματώνουν την έξυπνη τεχνολογία Ergo-Comfort, με ειδική σχεδίαση και υλοποίηση από αφρό πολυουρεθάνης υψηλής πυκνότητας, που παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη, ανακουφίζοντας από την καθημερινή καταπόνηση των ποδιών.

Ισορροπία σε κάθε βήμα.
Αποσυμφόρηση και ομοιόμορφη κατανομή του βάρους.
Απορρόφηση κραδασμών.

Ο αφρός πολυουρεθάνης των ανατομικών πάτων καθημερινής χρήσης είναι υψηλής πυκνότητας, επιτυγχάνοντας την απόλυτη ισορροπία μεταξύ διατήρησης της δομής και ελαστικότητας για τη μέγιστη απορρόφηση των κραδασμών που προκαλούν καταπόνηση και, κατ’ επέκταση, τραυματισμούς.

Χαρακτηριστικά

Brand:
Podia
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΓΕΙΑΣ:
  • Πέλματα - Ανατομικοί Πάτοι
Find similar
Άλλα Προϊόντα