Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ & έως 2kg για όλη την Ελλάδα

9/9

Isla Med Acute Throat Pastilles For Colds And Sore Throats (Citrus & Honey) 20τεμ

113536
Hover on image to enlarge
Προϊόντος 30
Σε απόθεμα
4.79 
+

Περιγραφή

Οι παστίλιες Isla Med Akut με εσπεριδοειδή και μέλι είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν με υψηλής ποιότητας φυτικά ενεργά συστατικά, ιδανικό για κρυολογήματα και πόνους στην περιοχή του λαιμού.

Με την αποδεδειγμένη φόρμουλα Hydro+, κατασκευασμένες από σύμπλοκο υδρογέλης με υαλουρονικό οξύ και το ειδικό εκχύλισμα από τη βρύα της Ισλανδίας δημιουργούν ένα προστατευτικό "φιλμ" που προσκολλάται έντονα στη βλεννογόνο μεμβράνη όταν αναρροφάται.
Ως αποτέλεσμα, οι προσβληθείσες βλεννογόνες μεμβράνες υγραίνονται έντονα και μπορούν να αναγεννηθούν. Μαζί, τα συστατικά του Isla Med Akut εξασφαλίζουν ένα γρήγορο και μακροχρόνιο ανακουφιστικό αποτέλεσμα! Ιδιότητες: Παστίλιες με εσπεριδοειδή και μέλι. Ιδανικές για κρυολογήματα και πονόλαιμους. Ιατροτεχνολογικό προϊόν από το φαρμακείο. Με ιδιαίτερα γρήγορο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Με διπλή προστατευτική μεμβράνη:Σύμπλοκο υδρογέλης με υαλουρονικό οξύ και ειδικό εκχύλισμα από ισλανδικά βρύα, προωθεί τη βιώσιμη αναγέννηση των βλεννογόνων. Δοσολογία (ενήλικες και παιδιά ηλικίας από 6 ετών):Έως και 6 παστίλιες την ημέρα. Οι παστίλιες απορροφούνται αργά μέχρι να διαλυθούν εντελώς. Συσκευασία: 20 Παστίλιες

Χαρακτηριστικά

Brand:
Άλλες Εταιρίες
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΓΕΙΑΣ:
  • Καραμέλες για το Λαιμό
  • Κρυολόγημα
  • Λοιμώξεις Φάρυγγα
Find similar
Άλλα Προϊόντα