Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ & έως 2kg για όλη την Ελλάδα

9/9

Aboca Fitomagra LibraMed 138 Ταμπλέτες

8032472005452
Hover on image to enlarge
Προϊόντος 50
Σε απόθεμα
19.90 
+
Για την αντιμετώπιση του υπερβολικού βάρους και της παχυσαρκίας και για τη μείωση της κοιλιακής περιφέρειας.

Περιγραφή

Tο Libramed είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν, κλινικά ελεγμένο για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του στην αντιμετώπιση του υπερβολικού βάρους και της παχυσαρκίας. Διευκολύνει τη μείωση του σωματικού βάρους και της κοιλιακής περιφέρειας.

Το Libramed ελέγχει τις μεταγευματικές γλυκαιμικές εξάρσεις, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη συνέχεια στη συγκέντρωση γλυκόζης και ινσουλίνης στο αίμα, ούτως ώστε να περιορίζεται η λιπογένεση (συσσώρευση λίπους στα λιποκύτταρα) και η αίσθηση της πείνας. Το Libramed οφείλει τη δράση του στο Policaptil Gel Retard®, ένα σύμπλεγμα πολυσακχαριδικών μακρομορίων που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και, χάρη στη συνεργική δράση των συστατικών του, είναι εξαιρετικά ισχυρό στη δημιουργία γέλης.

Πράγματι, το Policaptil επιτρέπει τη δημιουργία, εντός του εντέρου, μιας γέλης, η οποία επιδρά στους υδατάνθρακες, μειώνοντας την απορροφώμενη ποσότητά τους καθώς και την ταχύτητα απορρόφησής τους (δράση retard). Χάρη στις ιδιότητες της γέλης αυτής, η δράση του Libramed περιορίζει επίσης την απορρόφηση του λίπους, μειώνοντας τη μεταγευματική υπνηλία, διευκολύνοντας τη διέλευση από το έντερο και ρυθμίζοντας τη συνεκτικότητα των κοπράνων.

Χάρη στο σύμπλεγμα Policaptil Gel Retard®, το οποίο έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η δράση του Libramed ελέγχει τις γλυκαιμικές εξάρσεις, περιορίζοντας τη συσσώρευση του λίπους και την αίσθηση της πείνας. Χάρη σε αυτόν το μηχανισμό δράσης, το Libramed σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή και τακτική φυσική δραστηριότητα, διευκολύνει τη μείωση του βάρους και της κοιλιακής περιφέρειας και ως εκ τούτου ενδείκνυται για:

- Ενήλικες:

• Σε περίπτωση υπερβολικού βάρους και παχυσαρκίας.
• Με αυξημένες τιμές κοιλιακής περιφέρειας, ακόμα και με φυσιολογικό βάρος.

- Παιδιά 8 ετών και άνω:

• Σε περίπτωση υπερβολικού βάρους και παχυσαρκίας.


Συστατικά: Σύμπλεγμα πολυσακχαριδικών μακρομορίων που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, Αρώματα Πορτοκαλιού, Μήλου και Λεμονιού.

Χρήση:

Συνιστάται η πρόσληψη του προϊόντος να λαμβάνει χώρα τουλάχιστον δύο ώρες μετά τη λήψη φαρμάκων και βιταμινούχων συμπληρωμάτων διατροφής, ούτως ώστε να μην παρεμβαίνει στην απορρόφησή τους. Να αποφεύγεται η χρήση κατά την κύηση και τη γαλουχία. Να μην χρησιμοποιείται σε περίπτωση υπερευαισθησίας ή μεμονωμένης αλλεργίας σε ένα ή περισσότερα συστατικά.

- Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών 3 δισκία πριν το μεσημεριανό και το δείπνο.
- Παιδιά ηλικίας μεταξύ 8 και 12 2 δισκία πριν το μεσημεριανό και το δείπνο.

Η δόση θα πρέπει να λαμβάνεται με ένα μεγάλο ποτήρι νερό, κατάποση ενός δισκίου κάθε φορά.Μην μασάτε ή να δαγκώσει τα δισκία.

Για όσους έχουν δυσκολία στην κατάποση, τα δισκία Libramed μπορεί να αναδεύεται σε ζεστό νερό ή τσάι από βότανα χωρίς ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί εντελώς. Αυτό το ποτό πρέπει να λαμβάνεται μέσα σε λίγα λεπτά, πριν από τον σχηματισμό του πήγματος.

Προειδοποιήσεις κατά τη χρήση: 

Δεν συνιστάται η απευθείας κατάποση των δισκίων σε άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην κατάποση, στην οποία περίπτωση τα δισκία πρέπει να διαλύονται προληπτικά, σύμφωνα με την περιγραφή στην ενότητα

Χαρακτηριστικά

Brand:
Aboca
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ:
  • Αδυνατιστικά Συμπληρώματα Διατροφής
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ:
  • Αδυνατιστικά
Άλλα Προϊόντα