Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 40€ & έως 3kg για όλη την Ελλάδα.

9/9

Viogenesis Vitamin C Time Release Original Triple Phase Βραδείας Αποδέσμευσης Βιταμίνη C 120 Κάψουλες

63387
Έκπτωση
25%
Hover on image to enlarge
Σε απόθεμα
28.60 
21.45 
Κερδίζετε: 7.15 € (25%)
+
Περιγραφή

Viogenesis Vitamin C Time Release Original Triple Phase βραδείας αποδέσμευσης Βιταμίνη C για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Ο ρυθμός αυτός εξασφαλίζει παρουσία της βιταμίνης στο σώμα για 12 ολόκληρες ώρες.

Ως εκ τούτου αν τηρηθεί η προτεινόμενη δοσολογία (1 κάψουλα το πρωί και 1 κάψουλα το απόγευμα) το σώμα μας θα έχει επάρκεια βιταμίνης C όλο το 24ωρο.

Ρυθμός αποδέσμευσης:

35% ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ
54% ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΩΡΕΣ
75% ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΩΡΕΣ

Τι μας προσφέρει η κάψουλα Pellets;

Είναι η νέα μέθοδος τυποποίησης που μεγιστοποιεί τα οφέλη των συστατικών της κάψουλας. Οι κλασσικές κάψουλες με σκόνη ή υγρό απελευθερώνουν τα συστατικά τους στο σώμα αμέσως μόλις διαλυθεί το κέλυφός τους. Ο χαρακτηρισμός time release, συνήθως αναφέρεται στην αργή αποσύνθεση του κελύφους. Ωστόσο, η βιταμίνη c –για παράδειγμα- από την στιγμή που θα ανοίξει η κάψουλα έχει συγκεκριμένο και μάλιστα μικρό χρόνο παραμονής και δράσης.

Η μέθοδος pellets εξασφαλίζει με απόλυτη έννοια αυτό που ορίζουμε σαν βραδεία αποδέσμευση και μέγιστη απορρόφηση. Τα pellets ελευθερώνονται όλα μαζί όταν διαλυθεί το κέλυφος ΑΛΛΑ τα ίδια ενεργοποιούνται- απελευθερώνονται σε διαφορετικούς χρόνους. Αυτό επιτυγχάνεται από την διαφορετική εξ’αρχής κατασκευή τους, πριν ακόμη μπουν στην κάψουλα. Με την μέθοδο αυτή, ουσιαστικά έχουμε παραμονή των δραστικών συστατικών για πολύ μεγαλύτερο χρόνο, και ως εκ τούτου και μέγιστη αποτελεσματικότητα των δραστικών συστατικών.

Τα επιμέρους συστατικά της κάψουλας:

Τα Βιοφλαβονοειδή είναι μια ομάδα από φυσικές ενώσεις των φυτών, τα οποία δρουν κυρίως ως χρωστικές των φυτών και αντιοξειδωτικά. Εμφανίζουν μια σειρά βιολογικών δραστηριοτήτων, και είναι πολύτιμα κυρίως για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες.

Τα βιοφλαβονοειδή συνεργάζονται μέσα στο σώμα με άλλα αντιοξειδωτικά για να προσφέρουν ένα σύστημα προστασίας και αλληλοστήριξης. Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει τον μοναδικό ρόλο τους στην προστασία της βιταμίνης C από την οξείδωση στο σώμα, επιτρέποντας έτσι το σώμα να αποκομίσει περισσότερα οφέλη από τη δράση της βιταμίνης C.

Εκτός από τις σημαντικές αντιοξειδωτικές επιδράσεις, τα βιοφλαβονοειδή έχουν αποδειχθεί ότι είναι αντιμεταλλαξιογόνες, αντικαρκινικές, και αντιγηραντικές ουσίες ενώ εξαιρετικά σημαντική είναι και η προστασία που προσφέρουν στα τριχοειδή αγγεία.

Η παρουσία του ψευδάργυρου είναι επίσης πολύ σημαντική καθώς το συγκεκριμένο ιχνοστοιχείο συνεργάζεται απόλυτα με την βιταμίνη C στην βελτίωση και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Χρήση:

Προτείνονται 2 κάψουλες την ημέρα.

Χαρακτηριστικά

Brand:
VioGenesis
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ:
  • Ανοσοποιητικό
  • Βιταμίνη C
Άλλα Προϊόντα