Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ & έως 2kg για όλη την Ελλάδα.
9/9

Doppelherz aktiv Diabetiker Vitamine + Mineralstoffe 30 tabs

Hover on image to enlarge
20% Έκπτωση BRAND
Σε απόθεμα
12.40 
9.92 
Κερδίζετε: 2.48 € (20%)
+

Περιγραφή

Εξατομικευμένο πολυβιταμινούχο και μεταλλικό προϊόν για διαβητικούς
Βοηθά στην κάλυψη των διατροφικών αναγκών των διαβητικών

Συνδυασμός μικροθρεπτικών συστατικών προσαρμοσμένος στις ιδιαίτερες ανάγκες των διαβητικών

Όταν η καθημερινή διατροφή είναι μη ισορροπημένη, η πρόσληψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών είναι συχνά οριακή και όχι βέλτιστη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν υπάρχει μεταβολική διαταραχή ή όταν πρέπει να ακολουθηθεί μια περιορισμένη δίαιτα. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνιστάται πρόσθετη πρόσληψη θρεπτικών συστατικών.

Οι ανεπάρκειες βιταμινών και μετάλλων είναι αρκετά συχνές σε διαβητικούς και σε άτομα που ακολουθούν διαβητική δίαιτα. Το Doppelherz® aktiv Vitamins for Diabetics έχει αναπτυχθεί ειδικά για αυτούς.

Βιταμίνες της ομάδας Β: Οι βιταμίνες Β1, Β2, Β6, Β12, Παντοθενικό οξύ, Βιοτίνη και Φολικό οξύ απαιτούνται για όλες τις κύριες μεταβολικές οδούς: είναι ιδιαίτερα απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού των υδατανθράκων. Οι διαβητικοί είναι γνωστό ότι έχουν μεγαλύτερη ζήτηση σε βιταμίνες Β.

Το μαγνήσιο, ο ψευδάργυρος, το χρώμιο και το σελήνιο παίζουν σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση της γλυκόζης. Συμμετέχουν στη σύνθεση της ινσουλίνης και στην ευαισθησία των κυττάρων στην ινσουλίνη. Η κατάσταση του μαγνησίου μεταβάλλεται ιδιαίτερα στους διαβητικούς.

Οι βιταμίνες C και Ε είναι δύο ισχυρά αντιοξειδωτικά που είναι σε θέση να καθαρίσουν τις ελεύθερες ρίζες. Δεδομένου ότι αυτά τα επιβλαβή μόρια παράγονται σε υψηλότερα επίπεδα λόγω μεταβολικών διαταραχών, μια επιπλέον μερίδα βιταμινών C και Ε είναι χρήσιμη για τους διαβητικούς.

Ένα ημερήσιο δισκίο βιταμινών για διαβητικούς από το Doppelherz® aktiv βοηθά τους διαβητικούς να αποκαταστήσουν μια καλή ισορροπία μικροθρεπτικών συστατικών.
Οδηγίες χρήσης

Λαμβάνετε 1 ταμπλέτα ημερησίως στο γεύμα με αρκετό υγρό. Μην μασάτε.
Τα δισκία μπορούν να χωριστούν στα μισά.
Σημείωση:

Μην υπερβαίνετε την αναφερόμενη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.
Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
Μη φυλάσσετε σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 25 °C.

Χαρακτηριστικά

Brand:
Doppel herz
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ:
  • Πολυβιταμίνες
Άλλα Προϊόντα