Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ & έως 3kg για όλη την Ελλάδα.

9/9

Starmel Bactoblis Προβιοτικό για την Αποκατάσταση της Στοματοφαρυγγικής Μικροχλωρίδας 50mg 14 Παστίλιες

83547
Hover on image to enlarge
Σε απόθεμα
16.90 
12.50 
Κερδίζετε: 4.40 € (26%)
+
Περιγραφή

Το Bactoblis® είναι η μονή πραγματική προφύλαξη για ασθένειες του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος.

Για ποιο λόγο το χρησιμοποιούμε;

Για την πρόληψη φαρυγγοαμυγδαλίτιδας και οξείας μέσης ωτίτιδας από διάφορα βακτήρια και ιούς. Επίσης για τη θεραπεία της αφθώδους στοματίτιδας, ουλίτιδας, στοματικής καντιντίασης και τη δυσοσμία του στόματος.

Για ποιους είναι το Bactoblis;

Για όλους τους ανθρώπους, ενήλικες ή παιδιά που έχουν υποτροπιάζουσες λοιμώξεις του φάρυγγα, των αμυγδαλών, του μέσου ωτός ή φλεγμονώδεις, μυκητιασικές ή βακτηριακές ασθένειες του στόματος (στοματίτιδα, ουλίτιδα, καντιντίαση, δυσοσμία του στόματος).

Η δύναμη του Bactoblis®:

- πάνω από το 90% μειώση των βακτηριακών λοιμώξεων φαρυγγοαμυγδαλίτιδας
- πάνω από 80% μείωση ιογενών λοιμώξεων του στόματος
- περίπου 50% μείωση της οξείας μέσης ωτίτιδας
- εξαιρετική ανεκτικότητα
- υψηλή ασφάλεια
- εξαιρετική αποτελεσματικότητα

Πόσο αποτελεσματικό είναι το Bactoblis®;

Το Bactoblis® έχει μελετηθεί και τεκμηριωθεί εδώ και αρκετά χρόνια. Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλειά του έχουν αποδειχθεί στο νοσοκομείο και σε περιπατητικούς ασθενείς με κλινικές μελέτες τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες.

- Αποτελέσματα σε ενήλικες:

Σε μελέτες που έγιναν σε ενήλικες με υποτροπιάζουσα φαρυγγοαμυγδαλίτιδα, το Bactoblis® μείωσε τα μολυσματικά γεγονότα του φάρυγγα και των αμυγδαλών κατά περίπου 84% μετά από 3 μήνες θεραπείας.

- Αποτελέσματα σε παιδιά:

Σε μελέτες που έγιναν σε παιδιά με μέση ωτίτιδα και υποτροπιάζουσες φαρυγγοαμυγδαλίτιδες, το Bactoblis® μείωσε περισσότερο από 90% τις εκδηλώσεις της βακτηριακής φαρυγγίτιδας, μείωσε κατά 80% τις μολύνσεις από ιούς και μείωσε κατά 50% περίπου της λοιμώξεις μέσης ωτίτιδας μετά από 3 μήνες θεραπείας.

Οφέλη του Bactoblis®:

- Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.
- Έχει υψηλό βαθμό ασφαλείας.
- Μπορεί να αποτρέψει λοιμώξεις από βακτήρια, ιούς και μύκητες.
- Δεν προκαλεί παρενέργειες.
- Απαιτεί μία εφάπαξ χορήγηση την ημέρα.
- Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την εγκυμοσύνη και στα νεογνά.
- Μειώνει την χρήση των αντιοβιοτικών, αντιπυρετικών και αντι-φλεγμονώδων φαρμάκων.
- Μειώνει τον αριθμό χαμένων ημερών από σχολείο/νηπιαγωγείο και εργασία.
- Δεν υπάρχει αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα.


Στοματικά δισκία αργής διάλυσης (παστίλιες 50mg). Ευχάριστη γεύση φράουλας.

Χαμηλό ημερήσιο κόστος θεραπείας. Δεν έχει αλλεργιογόνο δράση. Bactoblis®, Streptococcus salivarius Κ12 (BLIS ® Κ12).

Συνιστώμενη δοσολογία:

Στην πρόληψη βακτηριακών και ιικών φαρυγγοαμυγδαλίτιδων και οξείας μέσης ωτίτιδας, (σε ανθρώπους που υποτροπιάζουν), πάρτε 1 δισκίο αργής διάλυσης (παστίλια 50 mg ) την ημέρα για περίπου 90 ημέρες. Σαν συνέχεια θεραπείας μετά τη χορήγηση αντιβιοτικών πάρτε 1 δισκίο αργής διάλυσης (παστίλια 50 mg ) την ημέρα για 14 ημέρες. Στη θεραπεία της ουλίτιδας, αφθώδης στοματίτιδα από στοματική καντιντίαση πάρτε 1 δισκίο αργής διάλυσης (παστίλια 50 mg ) την ημέρα για 30 ημέρες. Στην αγωγή για την κακοσμία του στόματος (χαλίτωση) πάρτε 1 δισκίο αργής διάλυσης (παστίλια 50 mg ) την ημέρα για 14 ημέρες.

Τα δισκία είναι αργής διάλυσης μέσα στο στόμα (παστίλιες 50 mg). Θα πρέπει να διαλυθούν αργά στο στόμα, το βράδυ, πριν τον ύπνο, μετά το βούρτσισμα των δοντιών σας.

ΔΕΝ θα πρέπει να μασηθούν η να διαλυθούν σε νερό. Δεν θα πρέπει να πιείτε ή να καταπιείτε ότιδήποτε μετά τη χορήγηση του Bactoblis και έως πρωϊνό ξύπνημα.

Διατήρηση:

Το Bactoblis® περιέχει ένα ζωντανό και δυναμικό προβιοτικό στέλεχος, ευαίσθητο στη θερμότητα και την υγρασία. Κατά συνέπεια, συνιστάται να αποφεύγεται την έκθεση σε θερμότητα ή αλλαγές της θερμοκρασίας, για να προστατεύεται από το φως και την υγρασία και να το διατηρείται, κατά προτίμηση σε θερμοκρασία μικρότερη των +20°C. Για τη μεταφορά του και για διάστημα όχι μεγαλύτερο των 48 ωρών μπορούμε να υπερβούμε το όριο αυτό.

Αντενδείξεις:

Το Bactoblis® μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε βρέφη, παιδιά, ενήλικες, έγκυες γυναίκες και σε ηλικιωμένους. Ωστόσο, αντενδείκνυται σε ανοσοκατασταλμένα άτομα ή σε εκείνους που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία καρκίνου ή ακτινοθεραπείας ή βρίσκονται σε κατάσταση σοβαρής λευκοπενίας.

Η χρήση του Bactoblis® μπορεί να θεωρηθεί «άχρηστη» όταν χορηγείτε ταυτόχρονα με αντιβιοτικά λόγω της ισχυρής ευαισθησία του στελέχους Κ12 στα αντιβιοτικά.

Χαρακτηριστικά
Brand:
Starmel
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ:
  • Προβιοτικά
Άλλα Προϊόντα