Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ & έως 3kg για όλη την Ελλάδα.

9/9

 

 

Solgar Advanced Multi-Billion Dophilus(R) (100% Dairy Free) 60 Vegetable Capsules

119059
Hover on image to enlarge
25% Έκπτωση BRAND
Σε απόθεμα
42.95 
32.21 
Κερδίζετε: 10.74 € (25%)
+
Περιγραφή
Το Solgar® Advanced Multi-Billion Dophilus είναι μια μη γαλακτοκομική σύνθεση που περιέχει 4 ειδικά καλλιεργημένα στελέχη ευεργετικών μικροοργανισμών.

Το Solgar® Advanced Multi-Billion Dophilus Vegetable Capsules είναι ένα μη γαλακτοκομικό σκεύασμα που περιέχει 4 στελέχη ειδικά καλλιεργημένων στελεχών L. acidophilus, LA-5®, B. lactis, BB-12®, L. paracasei, L. CASEI 431® και L. rhamnosus GG, LGG®. Κάθε κάψουλα παρέχει 1,25 δισεκατομμύρια ειδικά καλλιεργημένα στελέχη από τους 4 τύπους στελεχών, ευεργετικούς μικροοργανισμούς που επιβιώνουν την οξύτητα του στομάχου και φυσικά κατοικεί στην κάτω πεπτική οδό.

Το Solgar® Advanced Multi-Billion Dophilus χρησιμοποιεί μια τεχνολογία μήτρας πολυσακχαρίτη που προστατεύει τα ζωντανά βακτήρια από την καταστροφή από το οξύ του στομάχου, προτού φτάσει στο έντερο. Αυτή η μήτρα αποτελείται από ένα ειδικά διαμορφωμένο μείγμα που προσφέρει προστασία καθώς και τροφή για τους οργανισμούς και ενισχύει τη σταθερότητα στο ράφι. Σημαίνει επίσης ότι αυτά τα προϊόντα δεν χρειάζεται να ψυχθούν και προστατεύονται από την καταστροφή από το οξύ του στομάχου.

Τα L. acidophilus, B. lactis, L Paracasei και L. Rhamnosus είναι στελέχη φιλικών βακτηρίων που μπορούν φυσικά να βρεθούν στα έντερα. Τα έντερα είναι υπεύθυνα για την πέψη των τροφίμων, την παραγωγή ορισμένων βιταμινών και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα στελέχη που χρησιμοποιούνται στο Solgar® Advanced Multi-Billion Dophilus έχουν ερευνηθεί εκτενώς.

Το πεπτικό σύστημα φιλοξενεί τρισεκατομμύρια βακτήρια και υποστηρίζουν το έντερο να είναι υγιές, καθώς επίσης βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα. Η κατανάλωση ζυμωμένων τροφίμων όπως γιαούρτι, tempeh, τυρί και λάχανο τουρσί, μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση του επιπέδου των φιλικών βακτηρίων. Πολλά εμπορικά προϊόντα γιαουρτιού έχουν προσθέσει ζάχαρη, η οποία τροφοδοτεί όχι μόνο τα καλά βακτήρια στο έντερο σας, αλλά και τα κακά. Εάν η διατροφή σας δεν περιέχει ζυμωμένα τρόφιμα, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να πάρετε ένα συμπλήρωμα.

Το Solgar® Advanced Multi-Billion Dophilus είναι ένας ασφαλής τρόπος για να αυξήσετε το επίπεδο των φιλικών βακτηρίων στο έντερο σας. Τα στελέχη σε αυτόν τον τύπο έχουν χορηγηθεί Πιστοποιημένο Τεκμήριο Ασφάλειας (QPS) από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA).

Όλα τα προϊόντα Solgar® πληρούν το αναγνωρισμένο "Χρυσό Πρότυπο" της βιομηχανίας μας για αριστεία. Φτιαγμένο με φυσικά συστατικά και καινοτομία από το 1947, το Solgar® είναι το τέλειο συμπλήρωμα για καλή υγεία - το 98% των καταναλωτών Solgar® προτείνουν τη μάρκα *
Χαρακτηριστικά
Brand:
Solgar
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ:
  • Προβιοτικά
Άλλα Προϊόντα