Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ & έως 2kg για όλη την Ελλάδα.
9/9

Olonea Bacteflora Fem 30Caps

82552
Hover on image to enlarge
30% Έκπτωση BRAND
Σε απόθεμα
26.80 
18.76 
Κερδίζετε: 8.04 € (30%)
+

ΠεριγραφήOlonea BacteFlora Fem

Για τη γυναίκα

Συνδυασμός υψηλής συγκέντρωσης προβιοτικών, πρεβιοτικών, ψευδαργύρου και εκχυλίσματος cranberry PACRAN για την πρόληψη και αντιμετώπιση των ουρολοιμώξεων

Τι είναι το BacteFlora fem και που απευθύνεται;

Το BacteFlora fem περιέχει συνδυασμό 4 συστατικών για την πρόληψη και αντιμετώπιση των ουρολοιμώξεων.

ΔΡΑΣΗ 4 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

Προβιοτικά

Το BacteFlora fem περιέχει 4 προβιοτικά στελέχη και 10 δισεκατομμύρια προβιοτικά ανά κάψουλα για την εξισορρόπηση της εντερικής και κολπικής χλωρίδας.

Η εντερική χλωρίδα αποτελεί ένα πολύπλοκο μικροβιακό οικοσύστημα, με ξεχωριστή βιοποικιλότητα και σημαντική βιολογική δράση. Αποτελείται από περίπου 500 διαφορετικά φιλικά και παθογόνα είδη βακτηρίων, συνολικού πληθυσμού περίπου 100.000 δισεκατομμυρίων βακτηρίων.

Η ισορροπημένη εντερική χλωρίδα, που κυριαρχείται από φιλικά βακτήρια, συμβάλει στη διατήρηση της υγείας.

Πρεβιοτικό

Το BacteFlora® fem περιέχει ινουλίνη, μια πρεβιοτική φυτική ίνα από πικραλίδα που φτάνει άπεπτη στο έντερο και χρησιμοποιείται ως τροφή από τα φιλικά βακτήρια, επιτρέποντας την αύξηση του αριθμού τους.

Τα οφέλη της ινουλίνης για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι πολλά, αφού συντελεί στην απορρόφηση του ασβεστίου και του μαγνησίου, ενώ βοηθά και στην ανάπτυξη φιλικών βακτηρίων του εντέρου, αποτρέποντας την εγκατάσταση παθογόνων.

Ψευδάργυρο (δισγλυκινικός)

Για να υποστηρίξει τις φυσιολογικές λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος, ο οργανισμός χρειάζεται το ιχνοστοιχείο ψευδάργυρο, καθώς υπάρχουν ένζυμα στο σώμα που εξαρτώνται από αυτόν διεγείροντας το σχηματισμό ορισμένων ανοσοκυττάρων.

Ο ψευδάργυρος είναι επίσης σημαντικός λόγω της εμπλοκής του στην κυτταρική διαίρεση, επειδή τα ανοσοκύτταρα πρέπει να διαιρούνται και να αναπτύσσονται γρήγορα εάν το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ενεργοποιημένο.

Το BacteFlora fem περιέχει μια ειδική οργανική ένωση ψευδαργύρου, που μπορεί να απορροφηθεί ιδιαίτερα καλά στο έντερο και να χρησιμοποιηθεί από τον οργανισμό.

Cranberry PACRAN

Το Cranberry PACRAN είναι μια κατοχυρωμένη φόρμουλα από ολόκληρο τον καρπό του cranberry, με 75 χρόνια επιστημονικής μελέτης και σταδιακής βελτίωσης. Βάση κλινικών μελετών αποτρέπει την προσκόλληση παθογόνων μικροοργανισμών στα τοιχώματα του ουροποιητικού συστήματος.Το εκχυλίσμα Cranberry PACRAN αποτελείται από τις καλύτερες 100% φυσικές πρώτες ύλες όπως τα πρώιμα Μαύρα Cranberries αποκλειστικά και μόνο από την ποικιλία North American Vaccinium macrocarpon, στα οποία εντοπίζονται βασικά δραστικά συστατικά.

Kατά τη διαδικασία παρασκευής, τηρούνται τα μέγιστα μέτρα διασφάλισης ποιότητας. Αυτό εξασφαλίζει πολύ υψηλά πρότυπα σταθερότητας στην ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Τα περισσότερα ανταγωνιστικά προϊόντα Cranberry προέρχονται από μεμονωμένα μέρη του καρπού Cranberry, όπως ο χυμός. Το εκχύλισμα Cranberry PACRAN® περιέχει ολόκληρο τον καρπό του Cranberry.

Χυμό
Σάρκα
Φλοιό
Σπόρους

Συστατικά: Προβιοτικές καλλιέργειες, ινουλίνη (πρεβιοτικό), δισγλυκινικός ψευδάργυρος, εκχυλίσμα cranberry PACRAN, ασκορβικό οξύ (Βιταμίνη C), άμυλο πατάτας, φυτικό στεατικό μαγνήσιο, κάψουλα φυτικής προέλευσης (hypromellose), gellan gum.

Κάθε κάψουλα περιέχει: 10 δισεκατομμύρια (10x109) προβιοτικά βακτήρια (CFU)

Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus casei
Lactobacillus rhamnosus
Bifidobacterium longumΕκχυλίσμα cranberry PACRAN : 250 mg

Ινουλίνη (πρεβιοτικό): 50 mg

Δισγλυκινικός ψευδάργυρος: 5 mg*

*αντιστοιχεί στο 33% σύμφωνα με τη συνιστώμενη ημερήσια δόση

Δοσολογία:

1 κάψουλα 1-2 φορές ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού, του διαιτολόγου ή φαρμακοποιού σας.

Σε περίπτωση συγχορήγησης με αντιβιοτικό να λαμβάνεται σε απόσταση 3-4 ωρών.

Γιατί τα προβιοτικά BacteFlora υπερέχουν;

Εγγύηση ποιότητας BacteFlora

Τα προβιοτικά BacteFlora, με γνώμονα την ηλικία και τις διαφορετικές συνθήκες της εντερικής χλωρίδας, πληρούν όλα τα κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας με σαφή σημεία υπεροχής λόγω της ειδικής φαρμακοτεχνικής μορφής τους και μιας σειράς άλλων καινοτόμων χαρακτηριστικών.

Συνδυασμοί προβιοτικών ειδών λεπτού και παχέος εντέρου σε υψηλές συγκεντρώσεις.
Κατάλληλες αναλογίες, συμβατότητα και συνεργική δράση μεταξύ των στελεχών.
Προβιοτικά στελέχη από τη φύση τους ανθεκτικά στα οξέα του στομάχου.
Πρωτοποριακή μέθοδος μικροενκαψούλωσης που εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα των βακτηρίων για ολόκληρη την περίοδο αποθήκευσης. Εγγυημένος πληθυσμός μέχρι την ημερομηνία λήξης
Δεν χρειάζονται ψυγείο. Μπορούν να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου.

Διασφαλισμένη ποιότητα και ασφάλεια από ISO 9001, TRBA, GRAS και GMP.
Πολύ υψηλά πρότυπα ασφάλειας των προϊόντων και σταθερότητα στην ποιότητα.
Για να εξασφαλιστούν οι υψηλοί αριθμοί βακτηρίων τα 8 στάδια παρασκευής συνοδεύονται από 17 διαφορετικά μέτρα διασφάλισης της ποιότητας, τα οποία πραγματοποιούνται συνολικά 61 φορές.
Τα καλύτερα υλικά συσκευασίας για την μέγιστη προστασία των ευαίσθητων μικροοργανισμών
Κάψουλα φυτικής κυτταρίνης χωρίς έκδοχα.
Τα προβιοτικά BacteFlora περιέχονται σε μια καινοτόμο κάψουλα που αποτελείται αποκλειστικά από φυτική κυτταρίνη και νερό. Δεν υπάρχουν πρόσθετα που συνήθως περιέχονται σε κάψουλες ζελατίνης και κυτταρίνης, όπως πυκνωτικοί παράγοντες και άλατα που μπορούν να προκαλέσουν αλληλεπιδράσεις με τις δραστικές ουσίες και τα ζωντανά προβιοτικά στο περιεχόμενο της κάψουλας.
Χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης.

Τα προβιοτικά BacteFlora δεν περιέχουν ζωικά συστατικά και είναι κατάλληλα ως μέρος μιας χορτοφαγικής ή vegan διατροφής.

Κατάλληλα για διαβητικούς.
Κατάλληλα για ομοιοπαθητική.

ΧΩΡΙΣ πρόσθετα, αλλεργιογόνα και GMO.

Τα προβιοτικά BacteFlora δεν περιέχουν:

Συντηρητικά
Λακτόζη
Λακτοπρωτεΐνη
Γλουτένη
Γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς
Τεχνητές χρωστικές ουσίες
Τεχνητά γλυκαντικά
Ζάχαρη
Σόγια
Ζελατίνη
ΦρουκτόζηΔιατίθεται σε: BacteFlora® FEM 10 κάψουλες

BacteFlora® FEM 30 κάψουλεςΣυσκευασία: 30 φυτικές κάψουλες

Χαρακτηριστικά

Brand:
Olonea
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ:
  • Προβιοτικά
Άλλα Προϊόντα