Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ & έως 3kg για όλη την Ελλάδα.

9/9

 

 

Respi Raptor White Μάσκα από Νανοϊόντα, Προστατεύει από Ιούς και Βακτήρια 1τμχ

112429_a
Hover on image to enlarge
Σε απόθεμα
3.00 
+
Περιγραφή
Respi Raptor White Μάσκα από Νανοϊόντα, Προστατεύει από Ιούς και Βακτήρια 1τμχ

Μάσκα προστασίας από ιούς και βακτήρια, η οποία είναι φτιαγμένη από νανοΰφασμα.

Φορώντας τη συγκεκριμένη μάσκα δε προστατεύετε μόνο τον εαυτό σας, αλλά και τους γύρω σας.

Η RespiPro White διαθέτει μια μεμβράνη νανοϊνών RESPILON® - ένα εξαιρετικά πυκνό δίκτυο ισχυρών ινών- που μπορεί να σταματήσει ακόμη και τα μικρότερα στερεά και υγρά σωματίδια. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Σκόνη, μούχλα, νέφος, γύρη, ιοί,βακτήρια ή ακάρεα - κανένα από αυτά δεν μπορεί να διεισδύσει στους πόρους της μεμβράνης.

Η μεμβράνη από νανοΰφασμα μπλοκάρει τους ιούς και τα βακτήρια και από τις δυο κατευθύνσεις, με 99.9% αποτελεσματικότητα. Ο ειδικός σχεδιασμός και το υλικό παραγωγής αυτής της επαγγελματικής μάσκας το καθιστούν ιδανική επιλογή για γιατρούς, πυροσβέστες, αστυνομικούς, εργαστηριακό προσωπικό, άνδρες διάσωσης, ιατρικό προσωπικό και στρατιώτες που εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες. Η ισχυρή δομή του στρώματος νανοϊνών καθιστά αυτή τη μάσκα ιδανική επιλογή για επαγγελματίες που θέλουν να προστατευθούν από τα αερομεταφερόμενα παθογόνα χωρίς να καταφύγουν στη χρήση χημικών.

Το φίλτρο νανοϊνών RESPILON® διαθέτει τη ψηλότερη πυκνότητα, προσφέροντας ωστόσο 3 φορές καλύτερο αερισμό και 5 φορές καλύτερο φιλτράρισμα από το απαιτούμενο.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη RespiPro White έναντι γύρης, σκόνης, ιών , αιθαλομίχλης κ.λπ., μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε επανειλημμένα - θα καταλάβετε ότι η μάσκα πρέπει να αντικατασταθεί από το χρώμα της επιφάνειας της μάσκας, που γίνεται κίτρινο ή γκρί.

Είναι αποτελεσματική και έναντι του COVID-19.

Διαθέτει εξάρτημα για τη προσαρμογή του μεγέθους της.

Οδηγίες Χρήσης:
Είναι η πρώτη μάσκα στο είδος της που μπορεί να φορεθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, έως 5 συνεχόμενων ωρών. Είναι σημαντικό να μην αγγίζετε με τα χέρια το εσωτερικό της μάσκας. Μετά τη χρήση αποθηκεύεται στη συσκευασία της και τοποθετείται στην κατάψυξη, ώστε να επαναχρησιμοποιηθεί.

Η μάσκα πρέπει να αντικατασταθεί, όταν το χρώμα της επιφάνειας της, γίνεται κίτρινο ή γκρι ή όταν αισθανόμαστε ότι η εισροή αέρα δε γίνεται με την ίδια ευκολία.

Η RespiPro White είναι πιστοποιημένη μάσκα FFP2 NR με βάση το πρότυπο EN-149:2001 +A1:2009 και KN95 με βάση το πρότυπο GB2626-2006.
Χαρακτηριστικά
Brand:
Άλλες Εταιρίες
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΓΕΙΑΣ:
  • Μάσκες Προσώπου
Άλλα Προϊόντα