Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ & έως 3kg για όλη την Ελλάδα.

9/9

Leikang LK-008 KN95 Non Medical FFP3 Filtering Half Mask 1tem

114302
Hover on image to enlarge
Σε απόθεμα
1.50 
+
Περιγραφή
Μάσκα μιας χρήσης από την Κίνα και την εταιρία Wenzhou Leikang Medical Technology, η LK-008, με προδιαγραφές KN95, πιστοποίηση CΕ, τύπου FFP3, είναι σχεδιασμένη για να παρέχει εξαιρετικά χαμηλή αντίσταση στην αναπνοή.
Λειτουργεί απομακρύνοντας αποτελεσματικά τον αέρα, προκειμένου να μειώσει τη συσσώρευση θερμότητας και υγρασίας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άνετη χρήση κατά τη διάρκεια καθημερινών δραστηριοτήτων.

Σχεδιασμένη για να παρέχει εξαιρετικά χαμηλή αντοχή στην αναπνοή που αντίσταση που λειτουργεί απομακρύνοντας αποτελεσματικά τον αέρα, προκειμένου να μειώσει τη συσσώρευση θερμότητας και υγρασίας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άνετη χρήση κατά τη διάρκεια καθημερινών δραστηριοτήτων!

Ιδιότητες:
Αναπνεύσιμη και άνετη μάσκα προσώπου.
Με ασφαλή εφαρμογή στο πρόσωπο, για άνεση και ασφάλεια.
Με άνετους ελαστικούς ιμάντες.
Με ενσωματωμένο μαλακό και ρυθμιζόμενο κλιπ μύτης.
Χωρίς βαλβίδα.
Με προδιαγραφές KN95 και τριπλό φιλτράρισμα τύπου FFP3.
Με πιστοποίηση CΕ.
Συσκευασμένες ξεχωριστά, με προστασία από σφουγγάρι.
Κατασκευασμένες στην Κίνα.
Μίας χρήσης.

Αναπνεύσιμη και άνετη: Η μάσκα προσώπου LK-008 της Wenzhou Leikang Medical Technology είναι σχεδιασμένη για να παρέχει εξαιρετικά χαμηλή αντίσταση στην αναπνοή.
Λειτουργεί απομακρύνοντας αποτελεσματικά τον αέρα, προκειμένου να μειώσει τη συσσώρευση θερμότητας και υγρασίας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άνετη χρήση κατά τη διάρκεια καθημερινών δραστηριοτήτων.

Ασφαλής σχεδιασμός: Τρισδιάστατος σχεδιασμός 3D με ενσωματωμένο μαλακό και ρυθμιζόμενο κλιπ μύτης, παρέχει άνεση και ασφάλεια χάρη στην ασφαλή εφαρμογή του στο πρόσωπο.
Οι ελαστικοί ιμάντες είναι άνετοι για τους περισσότερους άνδρες και γυναίκες να φορούν, ακόμη και με γυαλιά.

Πιστοποιημένη ασφάλεια: Οι συγκεκριμένες μάσκες προσώπου ανήκουν στην κατηγορία FFP3-NR και παρέχουν μέγιστη για προστασία από σκόνη, γύρη, βακτήρια και άλλα στερεά σωματίδια.

Πιστοποίηση CE σύμφωνα με το EN-149:2001 και A1:2009 από τον κοινοποιημένο οργανισμό LGAI Technological Center (Applus).


Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις μάσκες FFP3 και KN95:

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της μάσκας FFP3, N95 και KN95;
Το N95 είναι ένας βαθμός αναπνευστήρα που πληροί τα πρότυπα των ΗΠΑ και έχουν γίνει αποδεκτά από το Εθνικό Ινστιτούτο για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία (NIOSH).
Το KN95 ανταποκρίνεται στα κινεζικά πρότυπα για αναπνευστήρες GB 2626-2006, αναπνευστήρες φίλτρου αυτό απορρόφησης έναντι των σωματιδίων.
Οι συγκεκριμένες τεχνικές απαιτήσεις και οι μέθοδοι δοκιμών που βασίζονται σε αυτές τις δύο συνήθεις χρήσεις είναι οι ίδιες, επομένως, τόσο το KN95 όσο και το N95 έχουν το μέγιστο αποτέλεσμα κατά του ιού.
Το FFP3 αφορά τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, και όπως τις N95 Και τις KN95, έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά.

Ως εκ τούτου, οι μάσκες FFP3, N95 και KN95 είναι αποδεκτά πρότυπα που έχουν το ίδιο μέγιστο αποτέλεσμα κατά του κορονοϊού.

Ποια μάσκα έχει τον υψηλότερο δείκτη προστασίας κατά του κορονοϊού:
Μέγιστος δείκτης προστασίας: FFP3-N95-ΚΝ95.
Καλός δείκτης προστασίας: Μάσκα FFP1.
Μεσαίος δείκτης προστασίας: Ιατρική χειρουργική μάσκα προσώπου.
Χαμηλός δείκτης προστασίας: Μίας χρήσης προστατευτική μάσκα.
Χαρακτηριστικά
Brand:
Άλλες Εταιρίες
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΓΕΙΑΣ:
  • Μάσκες Προσώπου
Άλλα Προϊόντα