Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ & έως 2kg για όλη την Ελλάδα.
9/9

Dymind Sars-CoV-2 & Flu A/B Antigen Combo Self Test - Coronavirus & Flu Test 1τεμ

108126_flu
Hover on image to enlarge
Σε απόθεμα
3.00 
+

Περιγραφή

Το Dymind Sars-CoV-2 & Flu A/B Antigen Combo Self Test αποτελεί μία ποιοτική ανοσολογική δοκιμή βασισμένη σε ταινία μεμβράνης για την ανίχνευση αντιγόνων Covid-19 σε ρινικό δείγμα. Αποτελεί μία γρήγορη μέθοδο ανοσοχρωματογραφίας, της οποίας η ανίχνευση βασίζεται σε αντίσωμα Covid-19 ως αντιδραστήριο σύλληψης, και αντίσωμα κατά του Covid-19-N ως αντιδραστήριο ανίχνευσης. Παράλληλα διαθέτει δεύτερη στήλη, ανίχνευσης αντιγόνων της γρίπης τύπου Α & Β.

Πιθανές ενδείξεις / αποτελέσματα

Θετικό για SARS-Cov-2: Εμφανίζονται δύο κόκκινες γραμμές. Μία κόκκινη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (C) και μία κόκκινη γραμμή στην περιοχή δοκιμής (T). Η απόχρωση του χρώματος μπορεί να ποικίλει, σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να θεωρείται θετικό, ακόμα κι αν η γραμμή είναι αχνή.
Θετικό για γρίπη τύπου Α: Εμφανίζονται δύο κόκκινες γραμμές. Μία κόκκινη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (C) και μία κόκκινη γραμμή στην περιοχή δοκιμής (Α).
Θετικό για γρίπη τύπου Β: Εμφανίζονται δύο κόκκινες γραμμές. Μία κόκκινη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (C) και μία κόκκινη γραμμή στην περιοχή δοκιμής (Β).
Θετικό για γρίπη τύπου Α& Β: Εμφανίζονται τρει κόκκινες γραμμές. Μία κόκκινη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (C),μία στην περιοχή δοκιμής (Α) και μία στην περιοχή δοκιμής (Β).
Αρνητικό: Μόνο μία κόκκινη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (C) και καμία γραμμή στην περιοχή δοκιμής (T, Α ή Β). Τα αρνητικά αποτελέσματα υποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν μόρια του νέου κορονοϊού στο δείγμα ή ότι ο αριθμός των ιϊκών μορίων είναι κάτω από το επίπεδο ανίχνευσης.
Άκυρο: Δεν εμφανίζεται καμία κόκκινη γραμμή στην περιοχή ελέγχου(C). Το τεστ είναι άκυρο ακόμα κι αν υπάρχει γραμμή στην περιοχή δοκιμής (T, Α ή Β). Ανεπαρκής ποσότητα δείγματος ή λανθασμένες διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πιο πιθανοί λόγοι αποτυχίας της γραμμής ελέγχου.
Πλεονεκτήματα
Εύκολο στη χρήση
Γρήγορη δειγματοληψία
Γρήγορο και αξιόπιστο αποτέλεσμα
Υψηλή ακρίβεια >98%
Χαρακτηριστικά
Ταχείας ανίχνευσης
Εξέταση μέσω ρινικού επιχρίσματος
Χρήση μόνο των συσκευών που βρίσκονται στη συσκευασία

Οδηγίες χρήσης

Συλλογή δείγματος
Τοποθετήστε το σφραγισμένο φιαλίδιο με το διάλυμα εκχύλισης στην τρύπα που βρίσκεται στην συσκευασία.
Ξεβιδώστε το φιαλίδιο με το διάλυμα εκχύλισης και προσθέστε το στο σωληνάριο εκχύλισης.
Ανοίξτε την συσκευασία του αποστειρωμένου στυλεού και αφαιρέστε τον προσέχοντας να μην αγγίξετε την κεφαλή του με το χέρι σας.
Εισάγετε ολόκληρο το απορροφητικό άκρο του στυλεού ( 1/2 έως 3/4 της ίντσας) στο αριστερό ρουθούνι και στρίψτε το 5 φορές.
Επαναλάβετε τη διαδικασία με τον ίδιο στυλεό στο δεξί ρουθούνι.
Διαδικασία εξέτασης
Τοποθετήστε το δείγμα στο σωληνάριο εκχύλισης.
Περιστρέψτε το στυλεό για περίπου 10 δευτερόλεπτα πιέζοντας στα τοιχώματα του σωληναρίου για να απελευθερωθεί το αντιγόνο.
Προσθέστε 3 σταγόνες αναμειγμένου δείγματος μέσα σε κάθε υποδοχή δείγματος.
Ελέγξτε το αποτέλεσμα μετά από 15 λεπτά. Εάν ελέγξετε μετά από 20 λεπτά ή παραπάνω το αποτέλεσμα είναι άκυρο και πρέπει να το επαναλάβετε.

Χαρακτηριστικά

Brand:
Άλλες Εταιρίες
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΓΕΙΑΣ:
  • Διαγνωστικές Συσκευές
Άλλα Προϊόντα