Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 40€ & έως 3kg για όλη την Ελλάδα.

9/9

Omega Pharma Paranix Spray Αγωγή Κατά των Φθειρών & των Αυγών 100ml + Ειδική Χτένα

83318
Έκπτωση
50%
Hover on image to enlarge
Σε απόθεμα
15.50 
7.75 
Κερδίζετε: 7.75 € (50%)
+
Περιγραφή

Paranix αγωγή κατά των φθειρών του τριχωτού της κεφαλής και των αυγών που εξαλείφει ψείρες και κόνιδες με μία εφαρμογή και δώρο το χτενάκι. Σε 15' και με φυσικό τρόπο δράσης.

Χρήση:

Το Paranix είναι εύκολο στη χρήση και πολύ αποτελεσματικό. Πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία καλό είναι να λάβετε υπόψη σας τα ακόλουθα:

Ελέγξτε όλη την οικογένεια Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να χορηγηθεί θεραπεία μόνο σε ένα προσβεβλημένο μέλος της οικογένειας εάν δεν γίνει το ίδιο και στα υπόλοιπα (προσβεβλημένα) μέλη. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όλοι θα έχουν και πάλι ψείρες. Δεν είναι αυτός ο στόχος! Πατήστε εδώ για να μάθετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξτε για τυχόν ψείρες.

Χορήγηση θεραπείας σε δύο φάσεις:

Εάν για παράδειγμα εφαρμόσετε τη θεραπεία σήμερα, επαναλάβετε ξανά μετά από 9 ή 10 ημέρες. Ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο. Το χρονικό αυτό διάστημα έχει να κάνει με τον κύκλο ζωής της ψείρας

Μια φιάλη σπρέι Paranix αρκεί για τη θεραπεία τεσσάρων ατόμων (= 8 θεραπείες). Ο αριθμός των ατόμων που δύνανται να θεραπευθούν με μια φιάλη σπρέι εξαρτάται από το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών. Για άτομα με πυκνά και μακριά μαλλιά (μακρύτερα από το ύψος του ώμου), ένα σπρέι Paranix επαρκεί για τη θεραπεία 1 έως 2 ατόμων.

Χαρακτηριστικά

Brand:
Omega Pharma
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΓΕΙΑΣ:
  • Αντιφθειρικά
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
Άλλα Προϊόντα