Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 40€ & έως 3kg για όλη την Ελλάδα.

9/9

Omega Pharma Paranix Spray Αγωγή Κατά των Φθειρών & των Αυγών 100ml + Ειδική Χτένα

83318
Hover on image to enlarge
Έκπτωση προϊόντος 35%
Σε απόθεμα
15.50 
10.07 
Κερδίζετε: 5.43 € (35%)
+
Προτείνουμε μαζί με την Paranix Spray Αγωγή & Ειδική Χτένα:
=
Συνολική τιμή καταλόγου20.14 €
Τιμή για όλα20.14 €

Περιγραφή

Paranix αντιφθειρικό spray αγωγή κατά των φθειρών και των αυγών τους του τριχωτού και της κεφαλής. 100% αποτελεσματικό με μια μόνο εφαρμογή και δρα μετά από μόνο 15 λεπτά.

Η μοναδική σύνθεση του Paranix περιέχει έλαια καρύδας και άνηθο. Το Paranix δρα με μηχανικό τρόπο επεμβαίνοντας στο αναπνευστικό σύστημα της ψείρας. Έτσι, οι ψείρες πεθαίνουν από ασφυξία και αφυδάτωση. Το Paranix είναι πάντα δραστικό. Οι ψείρες δεν εμφανίζουν ανθεκτικότητα στο Paranix, χάρη στη νέα μέθοδο δράσης του.

Περιέχει έλαιο ylang-ylang που ανακουφίζει από τον ερεθισμό που προκαλείται από το ξύσιμο. Το Paranix κάνει τις κόνιδες να κολλάνε λιγότερο στα μαλλιά. Το γεγονός αυτό καθιστά πιο εύκολη την απομάκρυνσή τους με την ειδική κτένα.

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 6 μηνών. 


Χρήση:

Το Paranix είναι εύκολο στη χρήση και πολύ αποτελεσματικό. Πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία καλό είναι να λάβετε υπόψη σας τα ακόλουθα:

Ελέγξτε όλη την οικογένεια δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να χορηγηθεί θεραπεία μόνο σε ένα προσβεβλημένο μέλος της οικογένειας εάν δεν γίνει το ίδιο και στα υπόλοιπα (προσβεβλημένα) μέλη. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όλοι θα έχουν και πάλι ψείρες. Δεν είναι αυτός ο στόχος! Πατήστε εδώ για να μάθετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξτε για τυχόν ψείρες.

Χορήγηση θεραπείας σε δύο φάσεις:

Εάν για παράδειγμα εφαρμόσετε τη θεραπεία σήμερα, επαναλάβετε ξανά μετά από 9 ή 10 ημέρες. Ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο. Το χρονικό αυτό διάστημα έχει να κάνει με τον κύκλο ζωής της ψείρας

Μια φιάλη σπρέι Paranix αρκεί για τη θεραπεία τεσσάρων ατόμων (= 8 θεραπείες). Ο αριθμός των ατόμων που δύνανται να θεραπευθούν με μια φιάλη σπρέι εξαρτάται από το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών. Για άτομα με πυκνά και μακριά μαλλιά (μακρύτερα από το ύψος του ώμου), ένα σπρέι Paranix επαρκεί για τη θεραπεία 1 έως 2 ατόμων.

Χαρακτηριστικά

Brand:
Omega Pharma
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΓΕΙΑΣ:
  • Αντιφθειρικά

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
Άλλα Προϊόντα