Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 40€ & έως 3kg για όλη την Ελλάδα.

9/9

Partron Thermo Capsule 2 PTD-200 Έξυπνο Ανέπαφο Θερμόμετρο για IOS & Android Συσκευές

87269
Hover on image to enlarge
Σε απόθεμα
39.90 
+
Περιγραφή

Το Thermo Capsule 2 (PTD-200) είναι ένα έξυπνο ανέπαφο θερμόμετρο με καλώδιο που έχει πιστοποιηθεί ως ιατρική συσκευή από την Korean Food and Drugs Administration. Πρόκειται για ένα ελαφρύ και πολύ μικρό θερμόμετρο, το οποίο είναι πολύ βολικό και πρακτικό ώστε να το μεταφέρετε παντού μαζί σας καθώς χωράει στην τσέπη και στην τσάντα σας. Μπορείτε να το κρεμάσετε επίσης ως μπρελόκ στα κλειδιά ή στο κολιέ σας.

Το έξυπνο θερμόμετρο Thermo Capsule μετρά τη θερμοκρασία του σώματος χωρίς επαφή και είναι πραγματικά ασφαλές και υγιεινό. Μετρά με ακρίβεια όχι μόνο τη θερμοκρασία του σώματος αλλά και τη θερμοκρασία υγρών και αντικειμένων. Μπορείτε να μετρήσετε με ευκολία τη θερμοκρασία όλων των μέσων όπως το μέταλλο, το πλαστικό, το ξύλο, το νερό, το γυαλί, το περιβάλλον, το κρασί, το γάλα για το μωρό και το πετρέλαιο κλπ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το Partron Thermo Capsule στην υποδοχή των ακουστικών (mini jack) του κινητού σας και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Thermo Capsule, την οποία μπορείτε να βρείτε ΔΩΡΕΑΝ στο Google Play και στο App Store.

Μέσω της εφαρμογής Thermo Capsule μπορείτε να αναζητήσετε, επίσης, με βάση την περιοχή σας, γειτονικό νοσοκομείο, φαρμακείο, γιατρούς ή αίθουσα έκτακτης ανάγκης κ.λ.π.

Κατεβάστε την εφαρμογή Thermo Capsule για Android από εδώ:

https://play.google.com/store/apps/details?id=tomato.temperature200&hl=el

και για iPhone από εδώ:

https://itunes.apple.com/us/app/thermo-capsule/id1259615535?mt=8

Δείτε το βίντεο:

Χαρακτηριστικά

Brand:
Partron
ΜΑΜΑ - ΠΑΙΔΙ:
  • Αξεσουάρ Μωρού
  • Θερμόμετρα για Μωρά
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΓΕΙΑΣ:
  • Διαγνωστικές Συσκευές
  • Θερμόμετρα
Άλλα Προϊόντα