Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 40€ & έως 3kg για όλη την Ελλάδα.

9/9

Health Medicals Arthro Cel Λιποσωμικό Gel για αρθρώσεις 100ml

89111
Hover on image to enlarge
Σε απόθεμα
20.00 
+
Περιγραφή

Η 1η Φόρμουλα για τους Πόνους των Αρθρώσεων με Λιποσώματα

Οι υγιείς και δυνατές αρθρώσεις αποτελούν βασική προϋπόθεση να είμαστε σε κίνηση, να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της καθημερινότητα και να χαιρόμαστε τη ζωή.
Παράγοντες όπως, οστεοαρθρίτιδα, ρευματοειδής αρθρίτιδα, κακώσεις, διαστρέμματα, αθλητικοί τραυματισμοί, καθημερινή καταπόνηση, αύξηση βάρους με το πέρασμα του χρόνου φθείρουν τις αρθρώσεις και δε μας επιτρέπουν να έχουμε την ποιότητα ζωής που θέλουμε.
Η αποτελεσματικότητα του Arthro Cel έγκειται στην απορροφησιμότητα
Η αποτελεσματικότητα μίας σύνθεσης δεν έγκειται μόνο στα συστατικά που περιέχει, αλλά κυρίως στη διεισδυτικότητα και απορρόφηση που επιτυγχάνεται, ώστε να προσφέρει άμεσο και δραστικό αποτέλεσμα στο σημείο που χρήζει φροντίδας και θεραπείας. Αυτό ακριβώς πετυχαίνει το Arthro Cel.

Το Arthro Cel περιέχει ειδικά μελετημένα συστατικά που συμβάλλουν στην υγεία και διατήρηση της καλής κατάστασης των αρθρώσεων όπως:
• CEL: Λιποσωμιακή πατέντα, με δύο τύπους λιποσωμάτων. αυξάνει την διείσδυση στην αρθρική κοιλότητα, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην λίπανση της άρθρωσης και στην αναπλήρωση του αρθρικού υγρού.
• MSM: Αποτελεί φυσική πηγή οργανικού θείου Συμβάλλει στην ανακούφιση του πόνου και της φλεγμονής στις αρθρώσεις, ενώ βοηθά και στην παραγωγή αρθρικού υγρού και κολλαγόνου. Έχει αντιοξειδωτική δράση και είναι ιδιαίτερα δραστικό στην υγεία των αρθρώσεων.
• Μενθόλη: Έχει αποσυμφορητικές ιδιότητες. Η αναλγητική της δράση συμβάλλει στη μείωση των φλεγμονών, προσφέροντας παράλληλα μία αίσθηση δροσιάς στα πάσχοντα σημεία.

Το μυστικό βρίσκεται στη μεταφορά των συστατικών

Το Arthro Cel είναι ενισχυμένο με εκατομμύρια εύκαμπτα σφαιρίδια που ονομάζονται λιποσώματα. Αυτά με τη σειρά τους αποτελούνται από μικρότερα μόρια, τα φωσφολιπίδια. Φανταστείτε τα λιποσώματα σαν «σφαιρικές κάψουλες» οι οποίες έχουν την ιδιότητα να εγκλωβίζουν τα συστατικά που μεταφέρουν, ενώ λόγω της μοναδικής μοριακής τους δομής, μπορούν να μεταφέρουν σχεδόν τα πάντα!
Μόλις οι «σφαιρικές κάψουλες» φτάσουν στο «σημείο-στόχο», την άρθρωση, απελευθερώνουν τα συστατικά τα οποία διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα προσφέροντας τη δράση τους στο μέγιστο βαθμό. Χάρη στην προηγμένη λιποσωμιακή τεχνολογία CEL οι ευεργετικές ιδιότητές τους πολλαπλασιάζονται προσφέροντάς σας όλα τα οφέλη τους.

Η καθημερινή χρήση του Arthro Cel:
• Επιτυγχάνει υψηλή απορροφησιμότητα στην άρθρωση
• Συμβάλλει στην ανακούφιση από τον πόνο
• Βοηθάει στη μείωση της φλεγμονής
• Έχει λιπαντική δράση που ενισχύει την προστασία των αρθρώσεων
• Συμβάλλει στην αναπλήρωση του χαμένου αρθρικού υγρού
Χαρακτηριστικά

Brand:
Health Medicals
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ:
  • Μυϊκοί Πόνοι
Άλλα Προϊόντα