Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες από 40€ & έως 3kg για όλη την Ελλάδα.

9/9

Microlife NC 150 Ψηφιακό Θερμόμετρο Μετώπου

23670
Έκπτωση
54%
Hover on image to enlarge
Σε απόθεμα
46.20 
21.35 
Κερδίζετε: 24.85 € (54%)
+

Προτείνουμε μαζί με το Microlife NC 150:

Συνολική τιμή καταλόγου 48.50 €
Τιμή για όλα 48.50 €
Περιγραφή

Το MICROLIFE NC 150/NON CONTACT, είναι ένα θερμόμετρο μετώπου χωρίς επαφή. Παρέχει σταθερές και αξιόπιστες μετρήσεις χωρίς επαφή - μόλις σε 3 δευτερόλεπτα - χωρίς να επηρεάζονται από παρεμβολές θερμότητας. Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, το οποίο ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής και έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Συνιστάται από ιατρούς!

Εκτελεί 12 μετρήσεις ανά δευτερόλεπτο και η οθόνη επιδεικνύει την υψηλότερη τιμή από τα 36 σημεία μέτρησης. Παράλληλα, η τεχνολογία MICROLIFE Silent Glow™, κατοχυρωμένη τεχνολογία από τη MICROLIFE, επιτρέπει την εύκολη ανάγνωση υψηλών θερμοκρασιών. Το θερμόμετρο πραγματοποιεί μια διαδικασία αυτοελέγχου κάθε φορά που ενεργοποιείται. Έτσι, διασφαλίζεται η προβλεπόμενη ακρίβεια των μετρήσεων. Αυτόματη απενεργοποίηση περίπου 1 λεπτό μετά την τελευταία μέτρηση.

Επιπρόσθετα, αποθηκεύει τις τελευταίες 30 μετρήσεις με ώρα και ημερομηνία. Ιδανικό για θερμομέτρηση παιδιών, ακόμη και όταν το παιδί κοιμάται, χωρίς να προκαλεί καμία ενόχληση. Πολλαπλή χρήση για μέτρηση πυρετού, χώρου, αντικειμένων.

Κατάλληλο για έλεγχο θερμοκρασίας του γάλακτος ή φαγητού του μωρού, καθώς και της θερμοκρασίας του δωματίου.

Χαρακτηριστικά:

5 χρόνια εγγύηση και πολύ ελαφρύ, μόλις 90gr μαζί με τις μπαταρίες.

Χρήση:

Φωτιζόμενη μεγάλη οθόνη LCD για εύκολη χρήση ακόμα και στο σκοτάδι: Η οθόνη θα ανάψει με ΠΡΑΣΙΝΟ χρώμα επί 4 δευτερόλεπτα, όταν το θερμόμετρο ενεργοποιηθεί, επίσης με ΠΡΑΣΙΝΟ χρώμα επί 5 δευτερόλεπτα, όταν η μέτρηση ολοκληρωθεί και η ένδειξη είναι μικρότερη από 37,5 °C / 99,5 °F. ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΥΡΕΤΟΥ: Η οθόνη θα ανάψει με ΚΟΚΚΙΝΟ χρώμα επί 5 δευτερόλεπτα, όταν η μέτρηση ολοκληρωθεί και η ένδειξη είναι ίση ή μεγαλύτερη από 37,5 °C / 99,5 °F. Ήχος ολοκλήρωσης μέτρησης (βομβητής). Μετρήσεις σε °C και °F.

Συσκευασία:

Οδηγίες χρήσης στην ελληνική γλώσσα.

Χαρακτηριστικά

Brand:
Microlife
ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ:
  • Διαγνωστικές Συσκευές
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
Άλλα Προϊόντα