Ποιοί είμαστε

To farmakeio1828 είναι ένα νέο σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργήθηκε, με σκοπό να σας ενημερώνει, να σας παρέχει χρήσιμες συμβουλές σε θέματα υγείας που σας απασχολούν αλλά και να σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υγείας και ομορφιάς από το χώρο του φαρμακείου στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.


Αποτελεί τη διαδικτυακή επέκταση του φαρμακείου Μπαρμπούτη Δημήτριου , με φυσική παρουσία από το 1997. Το φαρμακείο βρίσκεται στην καρδιά της Λάρισας , Ελ. Βενιζέλου 15 και διαθέτει πληθώρα εξειδικευμένων τμημάτων , όπως ορθοπεδικά , βιολογικά, φυτικά προϊόντα τα οποία με την προσωπική και επιμελή φροντίδα του φαρμακοποιού καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη.


Κυρίαρχη προτεραιότητα μας δεν είναι μόνο να γνωρίσετε τις μοναδικές μας προσφορές αλλά να σας οδηγήσουμε στην όσο το δυνατόν καλύτερη και άμεση ικανοποίηση των αναγκών σας και να σας προσφέρουμε ουσιαστικές λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα.
Με τη βοήθεια του άριστα καταρτισμένου προσωπικού μας,  όραμά μας είναι να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες , τις πιο υπεύθυνες συμβουλές αλλά και τα καλύτερα προϊόντα , όσο μακριά κι αν βρίσκεστε.


Έχοντας πάντα γνώμονα το σεβασμό στον συνάνθρωπο, την υπευθυνότητα αλλά και την ειλικρίνεια, στόχος μας είναι να σας κάνουμε να δείχνετε αλλά και να νιώθετε καλύτερα.


Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Επικοινωνήστε μαζί μας:
farmakeio1828.gr - Δημήτρης Μπαρμπούτης
Βενιζέλου 15
Λάρισα
 
Tηλέφωνα:    
Σταθερό: 2415000138
Κινητό: 6932528175
info@farmakeio1828.gr

Θα μας βρείτε εδώ.